Tot wel €40 korting vandaag!
Tot wel €40 korting vandaag!
Jouw korting:
€10, €20, €30 of €40
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
CYBEX Autostoel Pallas-fix Cobblestone-Grey

CYBEX Autostoel Pallas-fix Cobblestone-Grey

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen NL!
 • Cybex Pallas-fix Autostoel Gray Rabbit
 • CYBEX Autostoel Pallas-fix Pure Black-Black
 • Autostoel Pallas-fix Blue Moon

284,95 €
229,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 55,95 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A038713

CYBEX Autostoel Pallas-fix Cobblestone-Grey
CYBEX Pallas-fix

DUBBELE ZEKERHEID MET TWEE IN ÉÉN
Behorende tot de Groep I Stoeltjes biedt de CYBEX Pallas-fix met zijn te verstellen veiligheidskussen een verhoogde zekerheid in vergelijking tot de traditionele gordelriemsystemen. Na een eenvoudige ingreep en ombouw, behoort de stoel tot de Groep II / III van CYBEX Solution X-fix.

2 ZITJES IN 1
De kinderstoel Pallas-fix beschikt in de Groep I over een totaal nieuwe veiligheidssysteem en biedt als 2-in-1 zitje een zeer lange gebruiksduur, geschikt voor kinderen van circa een 9 maanden oud tot 11 jaar. Met zeer weinig handelingen is het zitje uit Groep I: vanaf 3 jaar en ouder (15 kilo), omgetoverd tot een zitje in de groep II / III CYBEX Solution X-fix.

VERSTELBAAR VEILIGHEIDSKUSSEN VOOR MAXIMALE VEILIGHEID
Het nieuw ontwikkelde veiligheidskussen, makkelijk in hoogte verstelbaar en van het award-winning model met patent, de CYBEX Solution X-fix, biedt jullie kind wezenlijk meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam. Daarnaast biedt deze stoel beduidend meer veiligheid en zekerheid in geval van een frontale botsing, wanneer vergeleken met de traditionele stoelen met gordelriemsystemen. De energie die vrijkomt bij een botsing wordt verdeeld over het grote kussenvlak en door de schokabsorberende materialen afgeremd. Dit systeem is in principe vergelijkbaar met het effect wat een opgeblazen airbag heeft tijdens een botsing. De gordel snijdt niet en de kwetsbare nek en schouders van jullie kind worden beschermd.

COMFORTABE EN VERSTELBARE LIGSTOEL
In groep I beschikt de Pallas-fix over een met een greep aan de voorkant, eenvoudige in comfort verstelbare ligpositionering.

ISOFIX CONNECT
Het aanwezige ISOFIX Connect System versterkt de stabiliteit en veiligheid over het complete traject van gebruiksduur. De bevestigingsarmen kunnen met een kliksysteem met de ISOFIX punten van het voertuig verbonden worden. Het product is vanzelfsprekend ook in voertuigen waar geen ISOFIX-installatie te gebruiken.


VERDERE FUNCTIES:

 • in 3-standen verstelbare hoofdleuning
 • L.S.P. Systeem (Lineaire bescherming bij zijwaartse botsingen)
 • in 11-standen in hoogte verstelbare hoofdleuning
 • in helling-verstelbare rugleuning
 • zitvlak voor optimale grootteaanpassingen
 • lichtgewicht voor eenvoudige hantering en verplaatsing

 • Afmetingen:
  455mm x 470mm x 720-890 mm
  Gewicht: 11 kg / 24,2 lbs


  Uit te wassen in de wasmachine bij 30°C


  Getest en toegelaten naar proefnorm ECE R 44/04

  Service

  Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

  Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

  Meer informatie >

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Beoordelingen

  Klantbeoordelingen - CYBEX Autostoel Pallas-fix Cobblestone-Grey
  Gemiddelde klantenbeoordeling: 7 Beoordelingen
   
  5
   
  1
   
  1
   
  0
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
  Recencies
  Alle klantbeoordelingen tonen
  CYBEX Autostoel Pallas-fix Cobblestone-Grey
  284,95 €
  229,00 €