CYBEX GOLD Autostoel Pallas M Rebel Red-red

CYBEX GOLD Autostoel Pallas M Rebel Red-red

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen NL!
 • Nog 1 beschikbaar!
 • CYBEX GOLD Autostoel Pallas M Mystic Pink-purple
 • CYBEX GOLD Autostoel Pallas M Infra Red-red
 • CYBEX Autostoel Pallas M Royal Blue-navy blue
 • CYBEX GOLD Autostoel Pallas M Manhattan Grey-mid grey

277,13 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A219766

CYBEX GOLD Autostoel Pallas M Rebel Red-red
Collectie 2018

Groep 1/2/3, 9 tot 36 kg, vanaf ca. 9 maanden tot 12 jaar

De nieuwe generatie van de bekroonde Pallas serie biedt meer geopmtimeerde veiligheid en comfort bij een gebruiksduur tot wel 12 jaar.

De Pallas M beschikt in de groep 1 over een in diepte verstelbaar veiligheidskussen. In het geval van een frontale botsing verdeelt de kracht zich over de gehele vlakte van het kussen, zoals bij een opgeblazen airbag. Door een eenvoudige ombouw verander je de autostoel tot een groep 2/3 Solution M.

In diepte verstelbaar vangkussen - met een hand instelbaar (groep 1)
Het in de diepte verstelbare, gepatenteerde veiligheidskussen beschermt je kind in het geval van een botsing zonder in te klappen.
De kracht van een frontale botsing wordt over het gehele veiligheidskussen verdeeld en door het schokdempende materiaal geabsorbeerd. De werking van het systeem is vergelijkbaar met die van een airbag en reduceert de impact van de botsing aanzienlijk. De gordel snijdt niet en de gevoelige nek en schouders van het kind worden beschermd. Het nieuwe, met één hand verstelbare veiligheidskussen biedt het kind meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam en in het geval van een frontale botsing het hoogste niveau van veiligheid in vergelijking met conventionele vijf-punts-gordels.

2-in-1 autostoel
Deze autostoel groeit met het kind mee en biedt zo een lange gebruiksduur van tot wel 12 jaar.
In groep 1 beschikt het zitje over een in diepte verstelbaar veiligheidskussen, dat bij frontale botsingen als een opgeblazen airbag functioneert en beschermt zonder in de klappen. De autostoel kan voor kinderen vanaf ca. 3 jaar in een handomdraai in een groep 2/3 autostoel uit de Solution familie omgebouwd worden.

Individueel verstelbare linear side impact protection
Door het revolutionaire L.S.P. System (Linear Side-Impact Protection) wordt de energie van botsingen vroegtijdig geabsorbeerd.
De kracht van een zijdelingse botsing wordt in een lineaire kettingreactie over de zij, schouder- en hoofdbeschermers geleid en afgebouwd. Tegelijkertijd wordt de bij een ongeluk optredende kinetische energie van het lichaam vroegtijdig opgevangen en het hoofd actief in een veilige positie geleid. De L.S.P. beschermers zijn individueel verstelbaar en kunnen aangepast worden aan de grootte van de auto.

Comfortabele, met een hand verstelbare zit- en ligposities (groep 1)
Zorgt voor een ontspannen reis.
Door de eenvoudige comfort aanpassing laat het autostoeltje zich makkelijk vanaf de voorste stoelen in de auto in de ligpositie brengen.

3-voudig verstelbare hoofdsteun
De gepatenteerde, drievoudig verstelbare CYBEX hoofdsteun garandeert optimale bescherming bij een zijdelings botsing.
De gepatenteerde in 3 posities kantelbare hoofdsteun verlaagd het zwaartepunt van het hoofd en voorkomt hierdoor het gevaarlijke naar voren kiepen van het hoofd tijdens het slapen. Het gevoelige hoofd en nekgebied van het kind wordt hierdoor tijdens een zijdelingse aanrijding beschermd, deze zitten namelijk in de veiligheidzone van de autostoel. De gepatenteerde hoofdsteun biedt een comfortabele slaappositie en een grote hoeveelheid veiligheid in vergelijking met andere doorsnee systemen.

Verdere functies:
 • Energie absorberende stoel: De flexibele materiaalstructuur absorbeert de botsingskracht
 • Geoptimeerd ventilatiesysteem: Zorgt voor een comfortabel lichaamsklimaat
Technische details:
 • Afmetingen (L/B/H): 426 x 540 x 700 mm
 • Gewicht: 8,3 kg
 • Hoes wasbaar tot 30°c
 • Bovenstof: 100% Polyester, Voering: 100% PU schuim
 • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.

Accessoires

Prijs
7,81 €
Prijs
51,06 €
Prijs
29,03 €
Prijs
22,27 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

cybex GOLD

Cybex – Veilig, kwaliteit en functioneel

De belangrijkste eigenschap van een autostoel is de veiligheid. De autostoelen van Cybex zijn voorzien van veiligheidskussens aan de zijkant, die bij een eventuele ongeluk de eerste klappen kunnen opvangen. De hoofdsteunen van Cybex autostoelen zijn in lengte verselbaar, zodat elke autostoel op elk kindje kan worden ingesteld. Dankzij het ruime assortiment van Cybex is er voor elk kind de juiste autostoel te vinden. Naast de veiligheid zijn de autostoelen van Cybex ook erg geloofd om de functionaliteit en niet te min het mooie design van de autostoelen. Cybex heeft hierom met zijn autostoelen verschillende internationale awards gewonnen!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - CYBEX GOLD Autostoel Pallas M Rebel Red-red
Gemiddelde klantenbeoordeling: 72 Beoordelingen
 
49
 
19
 
3
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
CYBEX GOLD Autostoel Pallas M Rebel Red-red
277,13 €