CYBEX GOLD Autostoel Pallas S-fix Autumn Gold-burnt redCYBEX GOLD Autostoel Pallas S-fix Autumn Gold-burnt red

CYBEX GOLD Autostoel Pallas S-fix Autumn Gold-burnt red


 • CYBEX GOLD Autostoel Pallas S-fix Manhattan Grey
 • cybex GOLD Autostoel Pallas S-fix Granite Black
 • CYBEX GOLD Autostoel Pallas S-fix Tropical Blue
 • cybex GOLD Autostoel Pallas S-fix Navy Blue

Adviesprijs
329,95 €
Prijs
258,45 €
Gratis levering
Bespaar nu
71,50 €-22%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A227950

CYBEX GOLD Autostoel Pallas S-fix Autumn Gold-burnt red
Pallas S-Fix autostoel - gepatenteerde bescherming tot 12 jaar
Niks past! Te klein! Typische kreten in de eerste levensjaren van jouw kindje. De Pallas S-Fix past altijd perfect: Deze 2-in-1 autostoel groeit met jouw kindje van 9 maanden mee tot 12 jaar.

Het geoptimeerde vangkussen van de Pallas S-Fix reduceert het risico op zware verwondingen aan de nek, zonder het kindje te beperken en het met één hand verstelbare verstel-mechanismus van het vangkussen maakt het snel instellen eenvoudig. Als het tijd is om te slapen, verhindert de in neiging verstelbare hoofdsteun het naar voren kiepen van het hoofdje. Samen met de hoofdsteun biedt het L.S.P. systeem van de Pallas S-Fix verhoogde veiligheid bij een botsing van opzij.

In diepte verstelbaar vangkussen - met slechts één hand in te stellen (Gr. 1)
Het geoptimeerde vangkussen van de Pallas S-Fix reduceert het risico op zware nekverwondingen zonder het kindje te beperken. De met één hand verstelbare verstel-mechanismus maakt het instellen eenvoudiger.
De kracht van een frontale botsing wordt over het gehele veiligheidskussen verdeeld en door het schokdempende materiaal geabsorbeerd. De werking van het systeem is vergelijkbaar met die van een airbag en reduceert de impact van de botsing aanzienlijk. De gordel snijdt niet en de gevoelige nek en schouders van het kind worden beschermd. Het nieuwe, met één hand verstelbare veiligheidskussen biedt het kind meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam en in het geval van een frontale botsing het hoogste niveau van veiligheid in vergelijking met conventionele vijf-punts-gordels.

3-voudig kantelbare hoofdsteun- gepatenteerd
De gepatenteerde, drievoudig verstelbare CYBEX hoofdsteun garandeert optimale bescherming bij een zijdelings botsing.
De gepatenteerde in 3 posities kantelbare hoofdsteun verlaagd het zwaartepunt van het hoofd en voorkomt hierdoor het gevaarlijke naar voren kiepen van het hoofd tijdens het slapen. Het gevoelige hoofd en nekgebied van het kind wordt hierdoor tijdens een zijdelingse aanrijding beschermd, deze zitten namelijk in de veiligheidzone van de autostoel. De gepatenteerde hoofdsteun biedt een comfortabele slaappositie en een grote hoeveelheid veiligheid in vergelijking met andere doorsnee systemen.

Geïntegreerde linear side protection systeem (L.S.P. Systeem)
Aan de deurzijde uit te klappen. Het L.S.P. systeem van de Pallas S-Fix biedt verhoogde zekerheid in geval van een botsing van opzij. In vergelijking met een ingeklapt L.S.P. Systeem worden de krachten bij een botsing van opzij bij uitgeklapte L.S.P. in verbinding met de energieabsorberende stoel met ca. 25% verminderd.

Comfortabele, met een hand verstelbare zit- en ligposities (groep 1)
Zorgt voor een ontspannen reis. De met één hand instelbare zit- en ligpositie maakt het instellen van de stoel erg eenvoudig (groep 1).

2-in-1 autostoel - Kan omgebouwd worden naar de Solution S-Fix
De Pallas S-Fix is een 2-in-1 autostoel die met het kindje mee groeit en van 9 maanden tot 12 jaar kan worden gebruikt.
In groep 1 beschikt het zitje over een in diepte verstelbaar veiligheidskussen, dat bij frontale botsingen als een opgeblazen airbag functioneert en beschermt zonder te beperken. De autostoel kan voor kinderen vanaf ca. 3 jaar in een handomdraai in een groep 2/3 autostoel uit de Solution familie omgebouwd worden.

Verdere functies:
 • Energie absorberende stoel: De flexibele materiaalstructuur absorbeert de botsingskracht
 • Luchtcirculatiesysteem: Dit zorgt voor een aangenaam zitklimaat, zelfs op hete dagen.
 • 12 posities in hoogte verstelbare hoofdsteun: Biedt eenvoudige, individuele aanpassing aan het groeiende kind
 • Extra breedt en diep zitkussen: Zorgt gedurende het gehele gebruik voor comfortabele ritjes
Productdetails:
 • Afmetingen (L/B/H): 43 x 50 x 68,5 cm
 • Gewicht: 10 kg
 • Hoes wasbaar tot 30°c
 • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

cybex GOLD

Cybex – Veilig, kwaliteit en functioneel

De belangrijkste eigenschap van een autostoel is de veiligheid. De autostoelen van Cybex zijn voorzien van veiligheidskussens aan de zijkant, die bij een eventuele ongeluk de eerste klappen kunnen opvangen. De hoofdsteunen van Cybex autostoelen zijn in lengte verstelbaar, zodat elke autostoel op elk kindje kan worden ingesteld. Dankzij het ruime assortiment van Cybex is er voor elk kind de juiste autostoel te vinden. Naast de veiligheid zijn de autostoelen van Cybex ook erg geloofd om de functionaliteit en niet te min het mooie design van de autostoelen. Cybex heeft hierom met zijn autostoelen verschillende internationale awards gewonnen!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - CYBEX GOLD Autostoel Pallas S-fix Autumn Gold-burnt red
Gemiddelde klantenbeoordeling: 82 Beoordelingen
 
67
 
8
 
5
 
1
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

CYBEX GOLD Autostoel Pallas S-fix Autumn Gold-burnt red
Adviesprijs 329,95 €
258,45 €
Top merken