cybex GOLD Kinderstoel Lemo hout Outback Green-green

cybex GOLD Kinderstoel Lemo hout Outback Green-green


  • cybex GOLD Kinderstoel Lemo hout Canary Yellow-yellow
  • cybex GOLD Kinderstoel Lemo hout Twilight Blue-blue
  • cybex GOLD Kinderstoel Lemo hout Storm Grey-grey

Prijs
160,41 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A239373

cybex GOLD Kinderstoel Lemo hout Outback Green-green
Vanaf de geboorte (met wipstoeltje), vanaf 6 maanden ca. 9 kg (met baby set), van 3 jaar tot ca. 99 jaar (ca. 95 kg)
Een stoel voor het leven. De 4-in-1 Lemo Chair van cybex groeit mee, zo gebruik je de stoel een leven lang. Bevestig eenvoudig de cybex Lemo Bouncer op de kinderstoel om deze vanaf de geboorte gebruiken. Gebruik de Lemo Baby Set zodat je peuter aan tafel kan zitten van 6 maanden tot ongeveer 3 jaar. Groeiend kind, andere wensen? De ergonomische Lemo kinderstoel biedt (traploze) verstelbare zithoogtes, eenvoudig met één hand te verstellen. Ook kun je vier verschillende zitdieptes instellen. Snel op te bouwen, tijdloos design: Vier schroeven maken het opbouwen tot een kinderspel.

Gemakkelijk met een hand te verstellen
Met één hand kan je de hoogte (op elk gewenste hoogte) en diepte (4 standen) van de zitting en voetsteun in enkele seconden aanpassen, zodat het groeiende kind en later alle gezinsleden een ergonomische zitpositie hebben.

Slechts 4 schroeven
Slechts 4 schroeven - eenvoudige montage in minder dan 3 minuten.

Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 56 x 53 x 82 cm
  • Gewicht: 6,6 kg
Bij levering is alleen de kinderstoel Lemo inbegrepen

Optionele accessoires:
  • Baby-Set
  • Snack Tray
  • Bouncer

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

cybex GOLD

Cybex – Veilig, kwaliteit en functioneel

De belangrijkste eigenschap van een autostoel is de veiligheid. De autostoelen van Cybex zijn voorzien van veiligheidskussens aan de zijkant, die bij een eventuele ongeluk de eerste klappen kunnen opvangen. De hoofdsteunen van Cybex autostoelen zijn in lengte verstelbaar, zodat elke autostoel op elk kindje kan worden ingesteld. Dankzij het ruime assortiment van Cybex is er voor elk kind de juiste autostoel te vinden. Naast de veiligheid zijn de autostoelen van Cybex ook erg geloofd om de functionaliteit en niet te min het mooie design van de autostoelen. Cybex heeft hierom met zijn autostoelen verschillende internationale awards gewonnen!


Onze bestsellers

cybex GOLD Kinderstoel Lemo hout Outback Green-green
160,41 €
Top merken