€9,99 Vaderdagkorting!
€9,99 Vaderdagkorting!
Jouw kortingscode:
DAD8399
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
Cybex Pallas Pure Black-Black

Cybex Pallas Pure Black-Black

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 269,95 €
229,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 40,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A038825

Cybex Pallas Pure Black-Black
CYBEX Pallas

2 Stoelen in één - Groep I (9 - 18 kg, ca. 9 Maanden - 4 Jaar) en Groep II/III (15 - 36 kg, ca. 3 - 12 Jaar)
CYBEX Pallas biedt de hoogste veiligheid met de 2 in 1 stoel; de groep I kinderstoel (van circa 9 maanden tot circa 4 jaar) met veiligheidskussen aan de voorzijde, en de groep II/III autostoel: de meervoudig prijswinnende CYBEX Solution X. CYBEX Pallas staat voor eerste klasse veiligheid, comfort en modern design voor kinderen vanaf circa 9 maanden tot circa 12 jaar oud (9-36 kg).

Meer veiligheid met minder belasting!
Door middel van het veiligheidskussen aan de voorkant, introduceert de CYBEX Pallas een nieuwe veiligheidsdimensie die beduidend hogere veiligheid biedt aan je kind. In geval van een ongeluk of botsing werkt het kussen als een airbag die de bovenkant van het lichaam opvangt en de vrijgekomen krachten gelijkmatig verdeelt over een groot oppervlak. Jullie kind wordt dus optimaal beschermd tegen de klap van een ongeluk. Daarbij snijdt of scheurt de gordel niet en worden het kwetsbare hoofd en de schouders beschermd.

Behorende tot groep I wordt de Pallas tijdens de eerste tijd (9-18 kg) in verbinding gezet met een gepatenteerd verstelbaar veiligheidskussen ingezet, een systeem wat maximale veiligheid levert zonder met de bewegingsvrijheid in gedrang te komen. Het veiligheidskussen dat zich direct aan de stoel bevindt, is trapsgewijs op hoogte en afstand verstelbaar, knelt jullie kind niet af en maakt de stoel bijzonder gebruiksvriendelijk en comfortabel.

Opgelet! Het zekerheidskussen kan alleen gebruikt worden als vastgezet aan de basis en tot een maximaal lichaamsgewicht van 18 kg.

De CYBEX Pallas is eenvoudig met slechts één hand te verstellen in slaappositie, zonder dat jullie je kindje uit de stoel hoeven te halen.

Met de speciale inleg (voor kinderen tot ongeveer 18 maanden) kan gemakkelijk de juiste hoogte voor de zitpositie van jullie kind ingesteld worden.
Wanneer jullie kind groot en lang genoeg is (tussen 15 en 18 kg), kunnen de basis en het veiligheidskussen eenvoudig verwijderd worden, en valt de Pallas (Groep I, 9-18 kg) automatisch in de groep Solution X (Groep II/III, 15-36 kg).

Tijdens het gebruik van de Pallas staan natuurlijk ook de bekende features van de CYBEX Solution X ter beschikking:
• in 3-standen verstelbare hoofdleuning
• L.S.P. Systeem (Lineaire bescherming bij zijwaartse botsingen)
• in hoogte verstelbare hoofdleuning
• in helling-verstelbare rugleuning


Afmetingen:
B 480 x H 720 mm (max. 890 mm)
Gewicht: 9.5 kg / 21 lbs


Uit te wassen in de wasmachine bij 30°C


Getest en toegelaten naar proefnorm ECE R 44/04


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Cybex Pallas Pure Black-Black
Adviesprijs¹ 269,95 €
229,95 €