CYBEX SILVER Autostoel Pallas M-fix Rumba Red
 • CYBEX GOLD Autostoel Pallas M-fix Denim Blue-blue
 • cybex SILVER Autostoel Pallas M-fix Blue Moon
 • cybex SILVER Autostoel Pallas M-fix Cobblestone
 • CYBEX GOLD Autostoel Pallas M-fix Pepper Black-dark grey

Adviesprijs
329,95 €
Prijs
288,98 €
Gratis levering
Bespaar nu
40,97 €-12%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256256

EAN: 4058511445755

CYBEX SILVER Autostoel Pallas M-fix Rumba Red
Groep 1/2/3, 9 tot 36 kg, vanaf ca. 9 maanden tot 12 jaar

Deze autostoel groeit met het kind mee en biedt zo een lange gebruiksduur van tot wel 11 jaar.

In groep 1 beschikt het zitje over een in diepte verstelbaar veiligheidskussen, dat bij frontale botsingen als een opgeblazen airbag functioneert en beschermt zonder beperkingen. Het zitje kan voor kinderen van ca. 3 jaar omgebrouwd worden tot de Solution M-fix. Hij kan ook in auto's zonder ISOFIX gebruikt worden.

Productdetails:
 • Met één hand verstelbaar vangkussen (groep 1)
 • Gebruiksdoor van tot wel 11 jaren
 • Individueel instelbare Linear Side Impact Protection (LSIP) Systeem)
 • Comfortabele, met een hand verstelbare zit- en ligposities (groep 1)
 • Gepatenteerde verstelbare hoofdsteun
 • ISOFIX Connect Systeem voor nog meer stabiliteit en veiligheid.
Diepteverstelbaar veiligheidskussentje (groep 1)
Het in de diepte verstelbare, gepatenteerde veiligheidskussen beschermt je kind in het geval van een botsing zonder in te klappen.
De kracht van een frontale botsing wordt over het gehele veiligheidskussen verdeeld en door het schokdempende materiaal geabsorbeerd. De werking van het systeem is vergelijkbaar met die van een airbag en reduceert de impact van de botsing aanzienlijk. De gordel snijdt niet en de gevoelige nek en schouders van het kind worden beschermd. Het nieuwe, met één hand verstelbare veiligheidskussen biedt het kind meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam en in het geval van een frontale botsing het hoogste niveau van veiligheid in vergelijking met conventionele vijf-punts-gordels.

2-in-1 autostoel
Deze autostoel groeit met het kind mee en biedt zo een lange gebruiksduur van tot wel 11 jaar.
In groep 1 beschikt het zitje over een in diepte verstelbaar veiligheidskussen, dat bij frontale botsingen als een opgeblazen airbag functioneert en beschermt zonder in de klappen. De autostoel kan voor kinderen vanaf ca. 3 jaar in een handomdraai in een groep 2/3 autostoel uit de Solution familie omgebouwd worden.

Individueel verstelbare linear side impact protection
Door het revolutionaire L.S.P. System (Linear Side-Impact Protection) wordt de energie van botsingen vroegtijdig geabsorbeerd.
System (Linear Side-impact Protection) wordt de kracht van een zijdelingse botsing in een lineaire kettingreactie over de zij, schouder- en hoofdbeschermers geleid en afgebouwd. Tegelijkertijd wordt de bij een ongeluk optredende kinetische energie van het lichaam vroegtijdig opgevangen en het hoofd actief in een veilige positie geleid. De L.S.P. beschermers zijn individueel verstelbaar en kunnen aangepast worden aan de grootte van de auto.

Comfortabele, met een hand verstelbare zit- en ligposities (groep 1)
Zorgt voor een ontspannen reis.
Door de eenvoudige comfort aanpassing laat het autostoeltje zich makkelijk vanaf de voorste stoelen in de auto in de ligpositie brengen.

3-voudig verstelbare hoofdsteun
De gepatenteerde, drievoudig verstelbare CYBEX hoofdsteun garandeert optimale bescherming bij een zijdelings botsing.
De gepatenteerde in 3 posities kantelbare hoofdsteun verlaagd het zwaartepunt van het hoofd en voorkomt hierdoor het gevaarlijke naar voren kiepen van het hoofd tijdens het slapen. Het gevoelige hoofd en nekgebied van het kind wordt hierdoor tijdens een zijdelingse aanrijding beschermd, deze zitten namelijk in de veiligheidzone van de autostoel. De gepatenteerde hoofdsteun biedt een comfortabele slaappositie en een grote hoeveelheid veiligheid in vergelijking met andere doorsnee systemen.

Isofix Connect
Het ISOFIX Connect Systeem zorgt voor nog meer stabiliteit en veiligheid. De autostoel wordt doormiddel van een kliksysteem met de ISOFIX punten in de auto verbonden. Indien nodig kunnen de ISOFIX -aansluitingen in een handomdraai worden ingeklapt, zodat de autostoel ook in auto's zonder ISOFIX systeem gebruikt kan worden.

Details:
 • Energie absorberende stoel: De flexibele materiaalstructuur absorbeert de botsingskracht
 • Luchtcirculatie - ondersteund een aangenaam klimaat
Technische details:
 • Afmetingen (L/B/H): 430 x 540 x 700 mm
 • Gewicht: 9,3 kg
 • Hoes wasbaar tot 30°c
 • Bovenstof: 100% Polyester, Voering: 100% PU schuim
 • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

cybex SILVER

Cybex Silver – Veiligheid, kwaliteit en functionaliteit

Het belangrijkste aspect bij het kiezen van een autostoel is veiligheid. Cybex Silver autostoeltjes hebben zij-kussens die druk absorberen in het geval van een botsing. Dit systeem lijkt lijkt op een airbag. Een individueel verstelbare hoofdsteun die voorkomt dat het hoofd tijdens het slapen of stoten kantelt, is ook typisch voor de Cybex Silver autostoeltjes. Het ruime assortiment Cybex Silver omvat autostoelen in vijf gewichts- en leeftijdscategorieën, evenals draagzakken en kinderwagens. De functionaliteit en het ontwerp van de producten zijn uitstekend.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - CYBEX SILVER Autostoel Pallas M-fix Rumba Red
Gemiddelde klantenbeoordeling: 476 Beoordelingen
 
395
 
66
 
9
 
4
 
2
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

CYBEX SILVER Autostoel Pallas M-fix Rumba Red
Adviesprijs 329,95 €
288,98 €