cybex SILVER Autostoel Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Blackcybex SILVER Autostoel Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black
cybex SILVER Autostoel Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black
249,95 €
227,40 €
Prijs inclusief BTW

cybex SILVER Autostoel Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black


249,95 €
Prijs
227,40 €
Gratis levering
Bespaar nu
22,55 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A249892

cybex SILVER Autostoel Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black
Groep 2/3, 15 tot 36 kg, vanaf ca. 3 jaar tot 12 jaar

De autostoel Solution M-Fix SL overtuigt door innovatieve veiligheidsfuncties zoals de lineare bescherming bij zijdelingse botsingen (L.S.P. System), de 12-voudige in hoogte verstelbare hoofdsteun en een geoptimaliseerd ventilatiesysteem.

Lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen (L.S.P. Systeem)
De nieuwe zij-beschermers absorberen de energie van een ongeluk nog in een vroeg stadium.
Door het revolutionaire L.S.P. System (Linear.Side-impact.Protection) wordt de kracht van een zijdelingse botsing in een lineaire kettingreactie over de zij, schouder- en hoofdbeschermers verminderd. Tegelijkertijd wordt de bij een ongeluk optredende kinetische energie van het lichaam vroegtijdig opgevangen en het hoofd actief in een veilige positie geleid. Vooral het kwetsbare hoofd en de schouders worden door het L.S.P System beschermd in de veiligheidszonde van de autostoel opgenomen.

12-voudig verstelbare hoofdsteun
De 12-voudig verstelbare hoofdsteun zorgt ervoor dat de stoel meegroeit en zorgt zo een extreem lange gebruiksduur. De hoofdbeschermers groeien met de persoonlijke behoeften van het kind.

Isofix Connect
Het ISOFIX Connect Systeem zorgt voor nog meer stabiliteit en veiligheid. De autostoel wordt doormiddel van een kliksysteem met de ISOFIX punten in de auto verbonden. Indien nodig kunnen de ISOFIX -aansluitingen in een handomdraai worden ingeklapt, zodat de autostoel ook in auto's zonder ISOFIX systeem gebruikt kan worden.

Geoptimeerd ventilatiesysteem:
Het geoptimeerde ventilatiesysteem zorgt voor een aangenaam lichaamsklimaat, ook op hete dagen.
Een onderdeel in het comfort pakket van deze stoel is een net uit ventilatiekanalen, die de rugleuning en het zitvlak doorlucht. Dit zorgt voor een aangenaam zitklimaat, zelfs op hete dagen.

Details:
  • Verstelbare rugleuning: Past zicht ideaal aan de auto aan
  • Energie absorberende stoel: Absorbeert de kracht van een ongeval en sluit de baby beschermend in
Technische details:
  • Afmetingen (L/B/H): 42 x 54 x 63 cm
  • Gewicht: 5,8 kg
  • Hoes wasbaar tot 30°
  • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

cybex SILVER

Cybex Silver – Veiligheid, kwaliteit en functionaliteit

Het belangrijkste aspect bij het kiezen van een autostoel is veiligheid. Cybex Silver autostoeltjes hebben zij-kussens die druk absorberen in het geval van een botsing. Dit systeem lijkt lijkt op een airbag. Een individueel verstelbare hoofdsteun die voorkomt dat het hoofd tijdens het slapen of stoten kantelt, is ook typisch voor de Cybex Silver autostoeltjes. Het ruime assortiment Cybex Silver omvat autostoelen in vijf gewichts- en leeftijdscategorieën, evenals draagzakken en kinderwagens. De functionaliteit en het ontwerp van de producten zijn uitstekend.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - cybex SILVER Autostoel Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black
Gemiddelde klantenbeoordeling: 10 Beoordelingen
 
10
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

cybex SILVER Autostoel Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black
249,95 €
227,40 €
Top merken