dantoy Bio Sand - en waterset
Duurzaam -27%
dantoy Bio Sand - en waterset
Adviesprijs
549,99 €
Prijs
399,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
150,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332419

EAN: 5701217056808

dantoy Bio Sand - en waterset
Deze tekst is automatisch vertaald.
Grote, robuuste en duurzame Sand set in mooie, modern en kleuren, gemaakt van bioplastic met het Nordic Swan eco-label. Perfect voor voorzieningen met veel spelende kinderen. Stimuleert de lichamelijke ontwikkeling en verbeelding van het kind.

De dantoy Bio Sand - en waterset is speelgoed gemaakt van bioplastic, dat in Denemarken wordt geproduceerd uit suikerriet. Hierdoor is het product 100% herbruikbaar en gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen.

Product details:
 • Afmetingen kartonnen doos (lengte x breedte x hoogte): 59 x 39,5 x 67 cm
 • Inhoud: 110 onderdelen
 • Nordic Swan eco-label
 • Speciaal geschikt voor kleuters
 • Duurzaam materiaal en duurzame productie
 • Vrij van giftige stoffen
 • Handwasbaar en vaatwasmachinebestendig
 • Gemaakt van suikerriet
 • Gemaakt in Denemarken
 • Materiaal: Bioplastic
 • Leeftijd: vanaf 24 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
21,04 €
Prijs
23,58 €

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

dantoy Bio Sand - en waterset
dantoy Bio Sand - en waterset
Adviesprijs 549,99 €
399,99 €