dantoy Thorbjorn Sand cake
Duurzaam
dantoy Thorbjorn Sand cake
Adviesprijs
99,99 €
Prijs
94,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332418

EAN: 5701217069570

dantoy Thorbjorn Sand cake
Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze grote set is bijzonder geschikt voor grote groepen kinderen en opent eindeloze mogelijkheden voor creatieve Sand - en moddertaarten. Met deze grote set zijn er eindeloze mogelijkheden voor het bakken van mooie en creatieve zandkoekjes en moddertaarten. Buitenspelen met Sand en water ontwikkelt de motoriek en de zintuigen van uw kind.

De set kan ook binnenshuis worden gebruikt en is goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen.

De Thorbjorn Sand taartset wordt in Denemarken gemaakt van duurzame grondstoffen en is hiervoor onderscheiden met de Nordic Swan.

Product details:
  • Afmetingen kartonnen doos (lengte x breedte x hoogte): 39 x 29 x 19,5 cm
  • Inhoud: 112 delen
  • Nordic Swan eco-label
  • Speciaal geschikt voor kleuters
  • Duurzaam materiaal en duurzame productie
  • Vrij van giftige stoffen
  • Handwasbaar en vaatwasmachinebestendig
  • Gemaakt van suikerriet
  • Gemaakt in Denemarken
  • Leeftijd: vanaf 24 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
15,95 €
Prijs
19,99 €
Prijs
15,95 €

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

dantoy Thorbjorn Sand cake
dantoy Thorbjorn Sand cake
Adviesprijs 99,99 €
94,99 €