dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank
Duurzaam -26%
dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank

dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank


Adviesprijs
139,99 €
Prijs
104,24 €
Gratis levering
Bespaar nu
35,75 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332411

EAN: 5701217069730

dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank
Deze tekst is automatisch vertaald.
Mooie set van een knijperspel, hamerbank en bouwbekers die uitnodigen tot spelen en leren l aden en de fijne motoriek stimuleren. Gemaakt van bioplastic met het Nordic Swan eco-label. Deze set is ideaal voor instellingen.

Gemaakt in Denemarken van de hernieuwbare grondstof suikerriet, dat 100% recyclebaar is wanneer het speelgoed wordt weggegooid. Bioplastic wordt gemaakt van suikerriet, een 100% hernieuwbare grondstof die CO2 uit de atmosfeer bindt en zo bijdraagt tot het minimaliseren van het broeikaseffect.

Product details:
  • Afmetingen kartonnen doos (lengte x breedte x hoogte): 38 x 29 x 29 cm.
  • Inhoud: 43 delen
  • Nordic Swan eco-label
  • Duurzaam materiaal en duurzame productie
  • Vrij van giftige stoffen
  • Handwasbaar en vaatwasmachinebestendig
  • Gemaakt van suikerriet
  • Gemaakt in Denemarken
  • Materiaal: Bioplastic
  • Leeftijd: vanaf 10 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank
dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank
Adviesprijs 139,99 €
104,24 €