dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank
Duurzaam
dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank

dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank


Adviesprijs
139,99 €
Prijs
132,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
7,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332411

EAN: 5701217069730

dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank
Deze tekst is automatisch vertaald.
Mooie set van een knijperspel, hamerbank en bouwbekers die uitnodigen tot spelen en leren l aden en de fijne motoriek stimuleren. Gemaakt van bioplastic met het Nordic Swan eco-label. Deze set is ideaal voor instellingen.

Gemaakt in Denemarken van de hernieuwbare grondstof suikerriet, dat 100% recyclebaar is wanneer het speelgoed wordt weggegooid. Bioplastic wordt gemaakt van suikerriet, een 100% hernieuwbare grondstof die CO2 uit de atmosfeer bindt en zo bijdraagt tot het minimaliseren van het broeikaseffect.

Product details:
  • Afmetingen kartonnen doos (lengte x breedte x hoogte): 38 x 29 x 29 cm.
  • Inhoud: 43 delen
  • Nordic Swan eco-label
  • Duurzaam materiaal en duurzame productie
  • Vrij van giftige stoffen
  • Handwasbaar en vaatwasmachinebestendig
  • Gemaakt van suikerriet
  • Gemaakt in Denemarken
  • Materiaal: Bioplastic
  • Leeftijd: vanaf 10 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Nordic Swan Ecolabel

Het Nordic Swan Ecolabel is de officiële onderscheiding voor milieuvriendelijke producten en diensten in de Scandinavische landen. Producten waaraan de Nordic Swan is toegekend, voldoen aan strenge eisen om de negatieve milieueffecten bij de productie en consumptie van goederen te beperken. In totaal kent de Nordic Ecolable 59 verschillende productgroepen, waaronder meubelen, cosmetica en speelgoed. De criteria waaraan moet worden voldaan om de milieukeur te verkrijgen, zijn aangepast aan de respectieve produktgroepen. Zo moet bijvoorbeeld 70% van het voor meubelen gebruikte hout afkomstig zijn van gecertificeerde duurzame bronnen, mogen bij de productie geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en moeten de grenzen voor het energieverbruik worden gerespecteerd.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank
dantoy tiny BIO Set van insteekspel en hamerbank
Adviesprijs 139,99 €
132,99 €