Deryan Reisbed/Tent Travel cot baby blauw

Deryan Reisbed/Tent Travel cot baby blauw


  • DERYAN Reisbedje/Tent Travel Cot Luxe Ocean

Adviesprijs
90,95 €
Prijs
67,11 €
Gratis levering
Bespaar nu
23,84 € (26%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A003058

Deryan Reisbed/Tent Travel cot baby blauw
Deryan Reisbed/Tent Travel cot baby blauw

De Deryan Travel cot is een reisbed/tent welke zeer gemakkelijk handmatig mee te nemen is, omdat deze zeer licht en compact is.

De Deryan Travel cot is een reisbed/tent is zeer snel uitgeklapt en weer ingeklapt en daarbij ook superlicht is. Dit maakt het ideaal om te gebruiken in een hotel of mee te nemen op vakantie.

Deryan Travel cot is beschermend voor de baby. Wanneer jullie baby in de Travel cot ligt, is er niets wat er in de reikwijdte van hem of haar ligt.
De gebruikte stoffen in de tent zijn compleet brandwerend en voor 50% UV bestendig, wat de Travel cot ideaal maakt om in een open omgeving te benutten.

De tent beschermt jullie baby ook tegen muggen, ander ongedierte en de wind. De matras heeft exact dezelfde afmetingen als die van het bodemoppervlak, opdat hij of zij niet in de tussenruimte kan belanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Deryan Reisbed/Tent Travel cot baby blauw
Gemiddelde klantenbeoordeling: 32 Beoordelingen
 
23
 
8
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
Deryan Reisbed/Tent Travel cot baby blauw
Adviesprijs 90,95 €
67,11 €
Top merken