DICKIE Speelgoed PJ Maskers Missie Racer Gekko

DICKIE Speelgoed PJ Maskers Missie Racer Gekko


Prijs
21,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A268158

EAN: 4006333058820

DICKIE Speelgoed PJ Maskers Missie Racer Gekko
Deze tekst is automatisch vertaald.
PJ-maskers: Overdag zijn Connor, Amaya en Greg klasgenoten aden en vrienden. s Nachts veranderen ze in drie helden in pyjama's: Catboy, Eulette en Gecko. In het nieuwe seizoen voltooien de drie superhelden nieuwe missies op de maan. PJ Maskers Missie Racer Geckomobil: Groot bij nacht! Deze gegoten auto uit de populaire kinderserie PJ Maskers wordt geleverd met freewheel en geweldige licht- en geluidseffecten. Met een druk op de knop op het amulet in de cockpit en de superheldenmobiel speelt het lied van de serie.

De cockpit is uitgerust met geweldige lichteffecten voor de nachtelijke avonturen en knippert synchroon met de muziek. Deze onstuimige auto in glanzende spuitgietproductie wordt geleverd met een vast Gecko-figuur, dat is Original ontworpen met liefdevolle details die bij elkaar passen. Het superheldenvoertuig in schaal 1:43 heeft een lengte van 12 cm en een hoogwaardige Metal lbody. De benodigde batterijen zijn al inbegrepen. Dit speelplezier is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Details:
  • Afmetingen: 12 cm
  • Schaal: 1:43
  • Kleur: groen
  • Gegoten voertuig met freewheel-functie
  • Met licht, geluid
  • Inclusief vast cijfer Gecko
  • Speelt titelmelodie uit de serie
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
achting
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

DICKIE Speelgoed PJ Maskers Missie Racer Gekko
21,95 €