DICKIE Toys Air Pump - Dump Truck
DICKIE Toys Air Pump - Dump Truck
DICKIE Toys Air Pump - Dump Truck
19,94 €
Prijs inclusief BTW

DICKIE Toys Air Pump - Dump Truck


Prijs
19,94 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A223785

DICKIE Toys Air Pump - Dump Truck
Dickie Air Pump Dump Truck Niet rotzooien, maar pronken! Een vuilniswagen transporteert enorme hoeveelheden materiaal of puin van de bouwplaats. De luchtpomp-dumptruck van Dickie Toys brengt deze fascinatie naar de kinderkamer. De dumper - gemaakt naar MAN-modellen - werkt bijna als een echte dumptruck. Dankzij de innovatieve luchtdruksysteem kan het laadoppervlak worden verhoogd en neergelaten. Hiervoor moeten kinderen een knop of een hendel bedienen - een echte uitdaging voor motorische vaardigheden met een geweldig leereffect. De truck heeft vanwege deze technologie geen batterijen nodig. Laat je overtuigen door milieuvriendelijk speelgoed met slimme functies!

Details:
 • Speelgoedauto met vrijloop
 • Pneumatisch beweegbare containers (luchtpomp functie)
 • Geen batterijen nodig.
 • Afmetingen: Lengte: 28 cm
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Onze bestsellers

  DICKIE Toys Air Pump - Dump Truck
  19,94 €
  Top merken