Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Träumenland Matras volle maan 100 x 200 cm
Duurzaam -10%
Variant:
  • Träumeland Matras volle maan 90 x 200 cm
  • Träumenland Matras volle maan 100 x 200 cm
  • Träumeland Matras volle maan 120 x 200 cm
  • Träumeland Matras volle maan 140 x 200 cm
  • +3

Adviesprijs
419,90 €
Prijs
375,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
43,91 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A116217

EAN: 9120018351763

Träumenland Matras volle maan 100 x 200 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Alle Träumeland baby- en kindermatrassen worden met grote zorg vervaardigd in de fabriek in Oostenrijk. Er worden alleen geselecteerde materialen gebruikt, die bijna uitsluitend afkomstig zijn uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

De Träumeland kinder- en jeugdmatrassen Full Moon zijn ontworpen voor een gewicht tot 70 kg en zijn geschikt voor kinderen en tieners van 2 tot 15 jaar. Door de kubusvormige contouren van de matraskern biedt het matras een zeer goed ligcomfort.

Productdetails matraskern:
  • Afmetingen: breedte x lengte x hoogte 100 x 200 x 15 cm
  • Materiaal: 100% koudschuim
  • Hoogwaardige tiger , puntelastische koudschuimkern voor optimaal ligcomfort
  • Uitstekende ventilatie door oppervlaktecontoursnijding op zowel ligvlakken als verticale luchtkanalen
  • Twee hardheidsgraden: zacht (diepe sneden) en middelhard.
  • Volumegewicht: 35 kg/m³

Productdetails matrasbeschermer
  • Materiaal: 68% polyester, 32% TENCEL™.
  • Deksel is afneembaar en deelbaar
  • Onderhoudsinstructies: Matrashoes wasbaar tot 60 °C
  • geschikt voor droger met zachte werking
  • Geschikt voor allergiepatiënten
  • Antimonie & vervuilende stoffen getest
  • Luchtdoorlatend
  • Oeko-Tex gecertificeerd in klasse 1 voor baby's onder test nr. 47693 in ÖTI, Wenen

Materiële verklaring

koudschuim
In vergelijking met zachtschuim worden hoogwaardige tiger grondstoffen gebruikt voor koudschuim. Koudschuim vertoont een verbeterd puntelastisch gedrag, is beter ademend en heeft een langere levensduur. Door de integratie van luchtkanalen en contoursneden worden de belangrijke factoren zoals ventilatie en elasticiteit aanzienlijk verbeterd.

Polyester
Polyester is een bijzonder resistente en elastische vezel - daarom is het bijzonder geschikt voor matrashoezen en verhoogt het de waarde ervan.

Tencel™
Met Tencel™ is een nieuw tijdperk in de vezeltechnologie aangebroken. Tencel™ is een cellulosevezel en wordt in een milieuvriendelijk proces uit hout gewonnen. Het combineert de voordelen van vele vezels: Fijn als zijde, sterk als polyester, onderhoudsvriendelijk als acryl, koel en aangenaam als linnen, warm als wol en neemt aanzienlijk meer waterdamp op dan katoen.

Wasvlies
Wash-Vlies is een wasbare holle vezel en daarom bij uitstek geschikt voor baby's met allergieën. Wash-Vlies heeft een hoge recuperatiecapaciteit en kussens voor de Träumeland matrashoezen.

Waarom zou ik een speciaal kindermatras / jeugdmatras kopen als er ook volwassen matrassen zijn?
Heel eenvoudig: het gewicht en de grootte van kinderen verschillen aanzienlijk van het gewicht en de grootte van een volwassene. Bovendien hebben adolescenten andere behoeften dan volwassenen.

Welk kindermatras / jeugdmatras is de juiste?
Met zoveel verschillende modellen om uit te kiezen is de keuze natuurlijk niet eenvoudig. Daarom bieden wij een puntensysteem aan dat u helpt om snel en eenvoudig uw weg te vinden in ons kindermatrassenassortiment: hoe meer kwaliteitspunten een kindermatras/jeugdmatras heeft, hoe hoger tiger de kwaliteit ervan: Goede ventilatie, de kwaliteit van de matrashoes en -kern en extra functies.

Hoe lang kan ik een kindermatras / jeugdmatras gebruiken?
Onze kindermatrassen / jeugdmatrassen zijn geschikt vanaf 2 jaar en zijn ontworpen voor een gewicht tot 70 kilo.

Wanneer moet ik het kindermatras / jeugdmatras van de zachte kant naar de medium stevige kant draaien?
Wij raden aan om de matras van de zachte naar de medium stevige kant te draaien als de matras ongeveer 35 kilo weegt.

Mijn nieuwe kindermatras / jeugdmatras ruikt...
Vooral nieuwe matraskernen kunnen een nieuwe geur hebben, die door de verpakking helaas niet volledig kan ontsnappen. Deze geur is onschadelijk en verdwijnt na 2 tot 4 weken. Idealiter moet u uw matras luchten voordat u hem voor het eerst buitenshuis gebruikt. Zorg er echter voor dat de matras niet vochtig wordt of direct in de zon wordt gelegd. Uiteraard worden al onze producten meerdere malen getest door onafhankelijke testinstituten op schadelijke stoffen en zijn daarom perfect geschikt voor gebruik in de brancard.

De kern van het matras / jeugdmatras van mijn kind is ineens geel - wat moet ik doen?
Maak je geen zorgen - een geel gekleurde matraskern is volkomen onschadelijk. Elk schuim kan geelachtig worden door zonlicht of kunstlicht. Dit is volkomen onschadelijk en op geen enkele manier schadelijk voor de baby.

Mijn kindermatras / jeugdmatras heeft een holte
De hoezen van onze kindermatrassen zijn aan de binnenzijde gewatteerd met een vlies. Dit vlies verliest bij het eerste gebruik een beetje bulk. Als uw kind altijd op hetzelfde deel van het matras slaapt, kan het gebeuren dat het de indruk van een holte geeft, omdat het hoofd op bepaalde punten op het matras rust. Als u uw kind op verschillende delen van de matras legt, of als het kind later meer beweegt op de matras, zal het vlies op de hele tijk drukken en zal de "holte" weer verdwijnen. Het comprimeren van de hoes is geen nadeel voor uw kind.

Is de kern van mijn matras ook wasbaar?
Nee, want Träumeland bij de productie wordt een lijm op waterbasis gebruikt, waardoor de afzonderlijke onderdelen zouden loskomen.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Träumenland Matras volle maan 100 x 200 cm
5
352 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 296
 
4 Sterren
| 50
 
3 Sterren
| 6
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Träumenland Matras volle maan 100 x 200 cm
Träumenland Matras volle maan 100 x 200 cm
Adviesprijs 419,90 €
375,99 €