Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

ecoiffier Abrick Modern e Villa
Momenteel uitverkocht
Prijs
26,43 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A297409

EAN: 3280250030089

ecoiffier Abrick Modern e Villa
Deze tekst is automatisch vertaald.
De modern e Villa van de Abrick-Linie van Ecoiffier biedt veel plezier voor de jongeren vanaf 18 maanden. Net als een echte villa heeft het speelhuisje royale ramen en deuren en een frisse optische indruk. Op de begane grond bevinden zich de keuken en de woonkamer, op de bovenverdieping de slaapkamer van het huis. In de tuin bloeien de bloemen en staan een barbecue en tuinmeubelen klaar aden om te vertoeven. De chique villa wordt bewoond door een stel met hun hond. De speelse uitrusting wordt afgerond door een pizzabezorger op zijn scooter, die voor een snelle avondmaaltijd zorgt.

Productdetails:
  • Afmetingen: 29,5 x 15 x 34 cm
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden


Over Ecoiffier :
Ecoiffier Dit zijn kleurrijke, gedetailleerde producten voor kinderen van 1 tot 6 jaar met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het credo van de Franse speelgoedfabrikant is: Leer en ontdek de wereld - door te spelen! Met de Abrick bouwstenen kunnen kinderen hun motorische vaardigheden ontdekken en hun ruimtelijke verbeelding ontwikkelen.

Het rollenspel is de sleutel tot de volwassen wereld en is een integraal tiger onderdeel geworden van de ontwikkeling van kinderen. Door het herhalen van alledaagse situaties worden sociale vaardigheden getraind en verdiept. Ecoiffier ontwikkelt en produceert het complete assortiment in Frankrijk en maakt het gebruik van gerecyclede materialen om hulpbronnen te sparen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers