12% in de App | 10% in de shop
12% in de App | 10% in de shop
KORTING 👇
KINDERKAMERS
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Kortingscode kiezen
Eichhorn Baby Gym Speelboog
-27%
Adviesprijs
47,99 €
Prijs
35,17 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
12,82 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A312421

EAN: 4051902001684

Eichhorn Baby Gym Speelboog
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het vrolijke konijnenkopje op de Eichhorn Baby Gym speelboog stimuleert het grijpen en nodigt uit tot spelen, waardoor de hand-oog coördinatie op een speelse manier wordt bevorderd. Als middelpunt van Babygym valt hij op met zijn grote, kleurrijke pluchen oren.

De boog is in hoogte verstelbaar in 3 stappen (42, 46, 50 cm) en goed voor de tastzin. Met de 3 verschillende oppervlakken van de zachte siliconen ring, brengt het educatieve speelgoed afwisseling bij het aanraken. Het kleurige siliconenmateriaal ligt prettig in de hand van uw kind.

Voor de productie van de speelboog Eichhorn wordt uitsluitend FSC® 100 % hout uit duurzame tiger bosbouw gebruikt. Het is ook Made in Germany - de speelboog wordt in Duitsland gemaakt.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 46 x 52 x 60,5 cm
  • Materiaal: FSC® 100%, beukenhout, pluche, siliconen, BSK
  • Gemaakt in Duitsland
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden
Attentie
Alleen gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.
Om mogelijke verwondingen door verstrikking te voorkomen, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Eichhorn Baby Gym Speelboog
Eichhorn Baby Gym Speelboog
Adviesprijs 47,99 €
35,17 €