Eichhorn Baby Hipp Griffioen
NIEUW Duurzaam
Prijs
12,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333734

EAN: 4003046007404

Eichhorn Baby Hipp Griffioen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Eichhorn Baby HIPP grijpspeelgoed met knuffeldoekje: Het hoogwaardige Eichhorn Baby HIPP grijpspeelgoed van beukenhout is perfect voor kleine byehandjes, de vorm is aangenaam om vast te pakken. Het knuffeldoekje staat garant voor een zintuiglijke ervaring voor kleine handjes en een blikvanger. tiger Alleen FSC® 100% hout uit duurzame bosbouw wordt gebruikt bij de vervaardiging van het Eichhorn grijpspeelgoed.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): -
  • Inhoud: 1 grijper
  • Materiaal: FSC® 100%, beukenhout, katoen & TB/insert
  • Leeftijd: Vanaf 1 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
9,99 €
Prijs
11,99 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Eichhorn Baby Hipp Griffioen
Eichhorn Baby Hipp Griffioen
12,99 €