Eichhorn Baby Hipp Kinderwagenketting
NIEUW Duurzaam

Eichhorn Baby Hipp Kinderwagenketting


Prijs
22,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333708

EAN: 4003046007329

Eichhorn Baby Hipp Kinderwagenketting
Deze tekst is automatisch vertaald.
Eichhorn Baby HIPP kinderwagenketting: De hoogwaardige Eichhorn Baby HIPP kinderwagenketting van beukenhout heeft verschillende tactiele prikkels. De verschillende tastbare kralen en schattige pluche elementen zijn een zintuiglijke ervaring voor kleine handjes en een blikvanger. tiger Alleen FSC® 100% hout uit duurzame bosbouw wordt gebruikt voor de productie van de kinderwagenketen.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): -
  • Inhoud: 1 wagenketting
  • met bellen en pluche ezel
  • Materiaal: FSC® 100%, beukenhout, siliconen, pluche, TPE, PP & TB/insert
  • Leeftijd: Vanaf 0 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
9,99 €
Prijs
8,50 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Eichhorn Baby Hipp Kinderwagenketting
Eichhorn Baby Hipp Kinderwagenketting
22,99 €