Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Eichhorn Muziek Houten Bal met Geluid
Momenteel uitverkocht

Eichhorn Muziek Houten Bal met Geluid


Prijs
21,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A311887

EAN: 4003046006568

Eichhorn Muziek Houten Bal met Geluid
Deze tekst is automatisch vertaald.
De houten bal Eichhorn music wekt de muzikale kant bij kinderen op. De kleine muzikantjes krijgen gevoel voor ritme en amuseren zich met de 6 verschillende geluiden en functies van de houten bal. Het instrument is gemaakt van natuurlijk hout en maakt geweldige geluiden. Geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van één.

De zes kleurrijke geluidsballen van Eichhorn maken zes verschillende geluiden. Ze zijn uitgerust met balletjes, een belletje of andere dingen. Dit bevordert en traint specifiek de akoestiek, de motoriek en de hand-oog coördinatie van uw kind.

Product details:
  • Materiaal: beukenhout, kersenhout, BSK
  • Inhoud: 6 stuks houten bal met geluid
  • Reinigen: afnemen met vochtige doek
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers