Eichhorn Outdoor Turnset 2-in-1
NIEUW
Prijs
19,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333642

EAN: 4003046006889

Eichhorn Outdoor Turnset 2-in-1
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Eichhorn gymnastiekset is een schommel en trapeze in één en is daarmee het perfecte speeltoestel voor alle klimliefhebbers voor elke tuin. De turntoestellen zijn gemaakt van hardhout, en zijn super snel te bevestigen en op te hangen aan elke normale schommel set of boom. Dit betekent dat het klimplezier buiten voor de kinderen in een oogwenk kan beginnen terwijl ze genieten van de frisse lucht.

Product details:
  • In hoogte verstelbaar: 110 tot 160 cm
  • Moedigt uw kind aan om te spelen
  • Maximaal belastbaar tot 60 Kg
  • Materiaal: hardhout
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
11,04 €
Prijs
14,07 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Eichhorn Outdoor Turnset 2-in-1
Eichhorn Outdoor Turnset 2-in-1
19,99 €