Eichhorn Uitbreidingsset Constructor 111
Duurzaam -13%

Eichhorn Uitbreidingsset Constructor 111


Adviesprijs
19,99 €
Prijs
17,38 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,61 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333749

EAN: 4051902001776

Eichhorn Uitbreidingsset Constructor 111
Deze tekst is automatisch vertaald.
EH Constructor, tuning set: Voor fantasierijke uitbreidingen van de Constructor modellen biedt de tuning set een uitstekende uitrusting. De 111-delige set bevat schroeven in de meest uiteenlopende maten, strips, wieltjes en alles wat nodig is voor komende renovaties of onderhoud. Bij de vervaardiging van de Eichhorn Constructor uitbouwset wordt uitsluitend FSC® 100% hout uit duurzame tiger bosbouw gebruikt. Dit Eichhorn artikel is gemaakt in Duitsland.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): -
  • Uitbreidingsset voor de Constructor-serie
  • Inhoud: 111 onderdelen
  • Materiaal: FSC® 100%, beukenhout, kunststof, TPE & BSK/grip
  • Gemaakt in Duitsland
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar


Voorzichtig!
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
19,99 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Eichhorn Uitbreidingsset Constructor 111
Eichhorn Uitbreidingsset Constructor 111
Adviesprijs 19,99 €
17,38 €