Etan Inground Premium Gold 12 Combi Deluxe 370 cm groen

Etan Inground Premium Gold 12 Combi Deluxe 370 cm groen


  • Etan Inground Premium Gold 12 Combi Deluxe 370 cm antraciet

Adviesprijs
929,00 €
Prijs
928,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 13 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A212549

Etan Inground Premium Gold 12 Combi Deluxe 370 cm groen
Inground Etan Premium Gold Combi Deluxe - absoluut plezier voor jong en oud

Op zoek naar een geschikt "speeltje" voor de kinderen, dat in vele seizoenen perfect in de tuin gebruikt kan worden, dan kom je eigenlijk alleen maar uit op een trampoline. De Inground Etan Premium Gold Combi Deluxe biedt plezier voor grote en kleine bengels. Een extra voordeel van de Inground modellen is dat ze een lage instaphoogte hebben, zodat zelfs de allerkleinsten zelf op de springmat kunnen stappen. Niemand hoeft zich zorgen te maken over de veiligheid, want de Etan-trampolines zijn uitgerust met een extreem dik en breed randkussen. Contact met de veren is absoluut onmogelijk. Een ladder is niet nodig, wat ook het risico van vallen uitsluit.

Voor de kleintjes:
De kinderen zullen dol zijn op de Inground Etan Premium Gold Combi Deluxe trampoline en jij wordt de held van het gezin. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan je kiezen tussen kleinere of grotere versies, rond of vierkant. Je krijgt altijd een zeer goede kwaliteit. Dit wordt weerspiegeld in de hoogwaardige afwerking en natuurlijk in de thermisch dubbel verzinkte stalen buizen. Kies voor kwaliteit en voor de veiligheid van je kinderen. Investeer in een privé speeltuin die elke dag gevuld wordt met lachende kinderen.

Trampoline - perfecte balans
Vervul de wensen van je kinderen en bied ze beweging in de frisse lucht. Het dagelijkse schoolleven is stressvol, de kleintjes moeten zich urenlang concentreren. Om dit gemakkelijker voor je te maken, is een Inground Etan Premium Gold Combi Deluxe trampoline van Etan gewoonweg perfect.

Vele extra's voor een optimaal ontwerp
Deze kan in slechts enkele minuten worden opgezet, precies waar het het beste past. Met extra ankers kan je voor nog meer veiligheid zorgen. Een ladder is niet nodig bij Inground modellen, maar er moet wel een vangnet worden gebruikt. De trampoline kan buiten staan in weer en wind, in zon en regen. Het is uitgerust met een speciale UV-bestendigheid en biedt daarom ook in de herfst plezier en actie in de tuin. Een dergelijke trampoline hoeft niet noodzakelijkerwijs op het gazon te worden geplaatst. Ook een terras is perfect geschikt. Kies voor de Etan-kwaliteit en bied je kinderen de vrijheid, beweging en balans die voor hen zo ongelooflijk belangrijk is.

Details:
  • Doorsnede springmat: 370 cm
  • Hoogte: 200 cm
  • Materiaal frame: Staal
  • Afmetingen rand: 340 x 30 cm
  • Materiaal rand: PVC
  • Buisdiameter: 18 mm
  • Aantal veren: 80
  • Lengte veren: 22 cm
  • Belastbaarheid: max. 100 kg

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Verwondingsgevaar! Botsingsgevaar. Toezicht door een volwassene vereist. Alleen buiten gebruiken Door één persoon te gebruiken Gebruik zonder schoenen Niet gebruiken als de springmat nat is. Gebruik met lege zakken en handen In het midden van de trampoline springen Niet eten of drinken op de trampoline Maak geen salto's Beperk de duur van ononderbroken gebruik (neem regelmatig een pauze). Gebruik niet bij harde wind en zet het vast en bevestig het dienovereenkomstig. De trampoline moet door een volwassene volgens de gebruiksaanwijzing worden gemonteerd en voor het eerste gebruik worden gecontroleerd. Van open vuur weghouden. Alleen geschikt voor eigen gebruik Verlaat het springmat niet met een sprong. Volg de aanwijzingen in de handleiding voor "Onderhoud en opslag" en "Veilig gebruik". Zorg voor voldoende vrije ruimte boven en naast de trampoline. Minimaal 2 m afstand van bijv. hekken, muren, elektrische kabels. Verwijder mogelijke gevaren zoals takken of draden. Gebruik de trampoline alleen op een vlakke en stevige ondergrond. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Niemand mag zich onder de trampoline begeven. Niet gebruiken in het donker Gebruik de trampoline niet als je onder invloed bent van alcohol of drugs Spring niet van bovenaf op de trampoline, bijvoorbeeld van een boom of balkon


Onze bestsellers

Etan Inground Premium Gold 12 Combi Deluxe 370 cm groen
Adviesprijs 929,00 €
928,99 €
Top merken