Ever Earth  ® Grote werkbank, pastel

Ever Earth ® Grote werkbank, pastel


Prijs
101,38 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A292232

EAN: 6923619437958

Ever Earth ® Grote werkbank, pastel
Deze tekst is automatisch vertaald.
De gloednieuwe grote werkbank bevat naast een schoolbord ook houtzagen, hamer, schroeven en vele andere gereedschappen. Voor kinderen urenlang puur plezier! Deze werkbank verbetert hun fijne motoriek en bevordert onder andere hun cognitieve ontwikkeling, creativiteit en verbeelding.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 55 x 32,8 x 78 cm
  • Schoonmaken: handwas
  • Materiaal: 100% FSC-hout
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Everearth

EverEarth - milieuvriendelijk houten speelgoed

Het milieuvriendelijke houten speelgoed van EverEarth is gemaakt van gecertificeerd hout, met waterverf beschilderd en vrij van chemische stoffen. Goed voor je kindje en je omgeving dus. EverEarth wil kinderen en ouders inspireren om weer een stukje dichter bij de natuur te komen met milieuvriendelijk speelgoed.

Onze bestsellers

Ever Earth  ® Grote werkbank, pastel
Ever Earth ® Grote werkbank, pastel
101,38 €