Ever Earth  ® Zitzak - pastel, lichtblauw

Ever Earth ® Zitzak - pastel, lichtblauw


Variant:
  • Ever Earth  ® Zitzak - pastel, lichtblauw
  • Ever Earth  ® Zitzak - Pastel, roze
  • Ever Earth  ® Zitzak - Pastel, grijs

Prijs
49,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A292209

EAN: 6923619435237

Ever Earth ® Zitzak - pastel, lichtblauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
De populaire klassieker is nu ook beschikbaar voor veel kinderen en woonkamers. De zitzak van Ever Earth komt nu ook in 3 nieuwe en trendy kleuren. Natuurlijk snijdt hij nog steeds een goed figuur buiten. Bijvoorbeeld op het strand, op festivals en waar de familie ook heen gaat.

Gewoon de zitzak uitklappen en in de wind houden of meerdere keren door de lucht trekken, dan blaast hij vanzelf op. Gemakkelijk te gebruiken, op te vouwen en handig op te bergen in de reistas, zodat er geen grote pomp nodig is.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 40 x 40 x 40 cm
  • Schoonmaken: Handwas
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Everearth

EverEarth - milieuvriendelijk houten speelgoed

Het milieuvriendelijke houten speelgoed van EverEarth is gemaakt van gecertificeerd hout, met waterverf beschilderd en vrij van chemische stoffen. Goed voor je kindje en je omgeving dus. EverEarth wil kinderen en ouders inspireren om weer een stukje dichter bij de natuur te komen met milieuvriendelijk speelgoed.

Onze bestsellers

Ever Earth ® Zitzak - pastel, lichtblauw
49,95 €