EverEarth® Arctic Motoric Loop
 • EverEarth® Visser Motoric Loop

Adviesprijs
29,95 €
Prijs
28,91 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A281190

EverEarth® Arctic Motoric Loop
Met onze Arctic Motoric Loop kan je kind verschillende dieren van de Arctic leren kennen. De ijsbeer, zeehonden, walrus, zeehonden, zeehonden, zeesterren, vissen en schelpen begeleiden je kind op fantasierijke wijze bij het verbeteren van de hand-oog coördinatie.


Productdetails:
< l>
 • Materiaal: hout
 • Afmetingen: 19 x 23,5 x 20,5 cm
 • Gewicht: 1,15 kg
 • Leeftijd: vanaf 12 maanden
 • Let op!
  Laat het kind nooit zonder toezicht met dit artikel spelen.
  Reinigingsadvies:
  Gebruik zachte zeep en water in combinatie met een vochtige doek om het speelgoed schoon te maken. Raamreiniger of schuurmelk zal krassen op het oppervlak veroorzaken en het speelgoed beschadigen.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Everearth

  EverEarth - milieuvriendelijk houten speelgoed

  Het milieuvriendelijke houten speelgoed van EverEarth is gemaakt van gecertificeerd hout, met waterverf beschilderd en vrij van chemische stoffen. Goed voor je kindje en je omgeving dus. EverEarth wil kinderen en ouders inspireren om weer een stukje dichter bij de natuur te komen met milieuvriendelijk speelgoed.

  Onze bestsellers

  EverEarth® Arctic Motoric Loop
  Adviesprijs 29,95 €
  28,91 €
  Top merken