EverEarth® Boerderij Sorteerspel

EverEarth® Boerderij Sorteerspel


Adviesprijs
49,95 €
Prijs
43,90 €
Gratis levering
Bespaar nu
6,05 €-12%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A281230

EAN: 6923619437644

EverEarth® Boerderij Sorteerspel
Met de boerderij Sorteerspel leert je kind het leven op de boerderij kennen. De verschillende bewoners en kenmerken van de boerderij begeleiden uw kind op fantasierijke wijze bij het verbeteren van de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek.

Productdetails:
  • Afmeti gen: 21 x 16 x 22,5 cm
  • Materiaal: Beukenhout
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Everearth

EverEarth - milieuvriendelijk houten speelgoed

Het milieuvriendelijke houten speelgoed van EverEarth is gemaakt van gecertificeerd hout, met waterverf beschilderd en vrij van chemische stoffen. Goed voor je kindje en je omgeving dus. EverEarth wil kinderen en ouders inspireren om weer een stukje dichter bij de natuur te komen met milieuvriendelijk speelgoed.

Onze bestsellers

EverEarth® Boerderij Sorteerspel
EverEarth® Boerderij Sorteerspel
Adviesprijs 49,95 €
43,90 €