EverEarth® Spoorwegbrug
Prijs
14,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A270217

EverEarth® Spoorwegbrug
Dankzij onze spoorbrug ziet de speelwereld van je kind er nog realistischer uit. Deze set is compatibel met alle hoofdsporen.

Details:
  • Materiaal: beukenhout
  • Afmetingen: 37,5 x 4 x 6,8 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
23,95 €
Prijs
7,95 €
Prijs
18,94 €
Prijs
7,95 €
Prijs
12,43 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Everearth

EverEarth - milieuvriendelijk houten speelgoed

Het milieuvriendelijke houten speelgoed van EverEarth is gemaakt van gecertificeerd hout, met waterverf beschilderd en vrij van chemische stoffen. Goed voor je kindje en je omgeving dus. EverEarth wil kinderen en ouders inspireren om weer een stukje dichter bij de natuur te komen met milieuvriendelijk speelgoed.

Onze bestsellers

EverEarth® Spoorwegbrug
14,95 €
Top merken