Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

EverEarth® Spoorwegset Ecologische Stad
Momenteel uitverkocht

EverEarth® Spoorwegset Ecologische Stad


Prijs
49,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A242123

EAN: 6923619435916

EverEarth® Spoorwegset Ecologische Stad
Bij EverEarth willen we graag het begrip van milieuvriendelijk en duurzaam leven delen met zelfs de jongste onder ons. Met onze "Eco City Train Set" kan je kind spannende auto- en treinavonturen beleven en tegelijkertijd leren over hernieuwbare energieën en recycling. De speelgoedset wordt geleverd met in elkaar grijpende wegen en spoorbanen, meerdere elektrische auto's, een spoorlijn, een oplaadstation voor de elektrische auto's, windturbines, zonnepanelen, een recyclingstation en nog veel meer. Met deze Spoorwegset Ecologische Stad kan je kind op een speelse manier leren om op een duurzame manier om te gaan met ons milieu. Er zijn geen grenzen aan de creativiteit van je kind met deze set. Daarnaast worden de motorische vaardigheden en de oog-handcoördinatie versterkt. De kleurwaarneming van je kind wordt getraind door de verschillende kleuren.

Details:
  • Afmetingen: 46,8 x 26,3 x 34 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Everearth

EverEarth - milieuvriendelijk houten speelgoed

Het milieuvriendelijke houten speelgoed van EverEarth is gemaakt van gecertificeerd hout, met waterverf beschilderd en vrij van chemische stoffen. Goed voor je kindje en je omgeving dus. EverEarth wil kinderen en ouders inspireren om weer een stukje dichter bij de natuur te komen met milieuvriendelijk speelgoed.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - EverEarth® Spoorwegset Ecologische Stad
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers