EverEarth® sprookjespoppenhuis
EverEarth® sprookjespoppenhuis
Adviesprijs 39,95 €
35,53 €
Prijs inclusief BTW
Adviesprijs
39,95 €
Prijs
35,53 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
4,42 €-11%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A242073

EverEarth® sprookjespoppenhuis
Ons "sprookjespoppenhuis" zal de harten van kleine prinsessen sneller laten kloppen. Naast twee houten figuren worden bij de set ook meubels, hekken en boompjes geleverd waarmee je kind het poppenhuis liefdevol en persoonlijk kan versieren Het sprookjespoppenhuis kan ook worden geopend en gesloten, zodat al het losse houten speelgoed in het sprookjeshuis kan worden opgeborgen.

Het sprookjespoppenhuis is speciaal ontworpen om de creativiteit van je kind te versterken en tegelijkertijd de motorische vaardigheden en het visuele begrip te trainen.

Alle EverEarth® producten zijn geschilderd met verf op waterbasis, en bevatten geen chemische schadelijke stoffen. Je kind kan dit speelgoed zonder aarzelen in zijn of haar mond stoppen. EverEarth® is bijzonder begaan met duurzaamheid. Daarom wordt al het speelgoed gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout dat EverEarth® uit zijn eigen duurzame bossen haalt. Alle EverEarth®-artikelen zijn afgerond en hebben geen scherpe randen die je kind kunnen bezeren.

Details:
  • materiaal: hout
  • Afmetingen: 27 x 22 x 18,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Everearth

EverEarth - milieuvriendelijk houten speelgoed

Het milieuvriendelijke houten speelgoed van EverEarth is gemaakt van gecertificeerd hout, met waterverf beschilderd en vrij van chemische stoffen. Goed voor je kindje en je omgeving dus. EverEarth wil kinderen en ouders inspireren om weer een stukje dichter bij de natuur te komen met milieuvriendelijk speelgoed.

Onze bestsellers

EverEarth® sprookjespoppenhuis
Adviesprijs 39,95 €
35,53 €
Top merken