EverEarth® Tuintafel
Adviesprijs
59,95 €
Prijs
59,35 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A270167

EverEarth® Tuintafel
Met de prachtige indoor EverEarth tuintafel kunnen kinderen hun eigen tuinwereld in de kinderkamer creëren. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 36 maanden. EverEarth speelgoed wordt onderworpen aan de meest strenge tests en voldoet aan de Europese norm EN71. Elk EverEarth speelgoedproduct voor peuters is gemaakt van 100% FSC-gecertificeerd hout. De kleuren zijn op waterbasis en daarom 100% veilig voor uw baby.

Details:
  • Materiaal: beukenhout
  • Afmetingen: 60 x 50 x 55 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Accessoires

Prijs
4,95 €
Prijs
9,95 €
Prijs
9,95 €
Prijs
9,95 €
Prijs
4,95 €
Prijs
9,95 €
Prijs
4,95 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Everearth

EverEarth - milieuvriendelijk houten speelgoed

Het milieuvriendelijke houten speelgoed van EverEarth is gemaakt van gecertificeerd hout, met waterverf beschilderd en vrij van chemische stoffen. Goed voor je kindje en je omgeving dus. EverEarth wil kinderen en ouders inspireren om weer een stukje dichter bij de natuur te komen met milieuvriendelijk speelgoed.

Onze bestsellers

EverEarth® Tuintafel
Adviesprijs 59,95 €
59,35 €
Top merken