EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpomp) - Houten look & Zonneda
NIEUW

EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpomp) - Houten look & Zonneda


Adviesprijs
399,00 €
Prijs
370,52 €
Gratis levering
Bespaar nu
28,48 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 11 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A305796

EAN: 8720088267301

EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpomp) - Houten look & Zonneda
Deze tekst is automatisch vertaald.
De EXIT Wood Pool ø244x76cm is een rond frame zwembad met afdekking. Het compacte zwembad is standaard uitgerust met een filterpomp en valt op tussen andere zwembaden door zijn grote houten patroon.
Ontdek hoe stabiel een rond opbouwzwembad kan zijn: het gepoedercoate stalen frame en de sterke poten van het EXIT Wood zwembad zorgen ervoor dat het zwembad altijd stabiel staat en jarenlang gebruikt kan worden. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en in beweging, zodat verontreiniging van het water wordt tegengegaan.

Een verfrissende duik in je zwembad!

Het zwembad heeft een modern en sterk houten patroon op de zijwand, waardoor het een echte blikvanger in de tuin is. De binnenkant van het zwembad is blauw, voor dat frisse zwembadgevoel. Het EXIT zwembad heeft sterke 3-lagen wanden van PVC en polyester. De meegeleverde filterpomp houdt het water fris en in beweging, waardoor vervuiling van het water wordt voorkomen. De filterpomp kan eenvoudig op het zwembad worden gemonteerd en filterpatronen worden gebruikt om het water te verversen.

Multifunctionele zwembadafdekking

Met de EXIT afdekking voor zwembaden bent u niet langer afhankelijk van weersvoorspellingen. De afdekking zorgt ervoor dat er geen vuil in het water kan komen en is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van uw water, omdat de warmte van de zon onder de afdekking wordt vastgehouden. De afdekking is zeer gemakkelijk te openen dankzij het unieke scharniermechanisme en dankzij de transparante folie mist u niets van wat er buiten het zwembad gebeurt.

Een mooi zwembad voor de tuin

Het grote houten patroon en het zwarte frame geven het zwembad Stone een unieke uitstraling en dankzij de natuurlijke uitstraling integreert het zwembad volledig in uw tuin. De binnenkant van het zwembad is blauw, waardoor je dat frisse zwembadgevoel krijgt. De ronde vorm van het zwembad creëert een gezellige sfeer en zorgt ervoor dat u zich gemakkelijk met meerdere mensen in uw zwembad kunt vermaken. Met de ronde zwembaden van EXIT Toys verveel je je geen moment.

Bijpassende accessoires

Voor het EXIT zwembad zijn diverse accessoires verkrijgbaar, zoals een bodem- en afdekzeil, een chloordrijver, teststrips en een zwembadreinigingsset om uw zwembad in optimale conditie te houden. Kies voor de zwembaden met afdekking van EXIT Toys , een echte must-have voor uw tuin tijdens de zomer!

Product details:
  • Zwembaden met patroonfilterpomp
  • Zonnedak inbegrepen
  • Diameter: ø 244 cm
  • Gewicht: 34 kg
  • Zwemoppervlak: ø 244 x 76 cm
  • Aanbevolen waterdiepte: 70 cm
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar
Standaard inbegrepen:
Zwart stalen zwembadframe ø244 x 76 cm
Brewer liner met geweldig houten patroon
Zonnescherm inbegrepen
Inclusief filterpomp met patroon
Liner reparatieset inbegrepen
Instructies frame zwembad
Instructie omslag
Instructies pomp

Gesponsord

product_detail_ad

Onze bestsellers

EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpomp) - Houten look & Zonneda
EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpomp) - Houten look & Zonneda
Adviesprijs 399,00 €
370,52 €