Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

EXIT InTerra groundlevel trampoline 214x366cm - groen
Momenteel uitverkocht

EXIT InTerra groundlevel trampoline 214x366cm - groen


Prijs
549,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A251413

EXIT InTerra groundlevel trampoline 214x366cm - groen
De EXIT InTerra groundlevel trampoline is een rechthoekige trampoline met groene beschermrand. Anders dan bij InTerra inground trampolines wordt de InTerra groundlevel trampoline volledig in de tuin ingegraven. Dit zorgt niet alleen voor optimale veiligheid, maar geeft ook een mooi en rustig beeld in de tuin. Kinderen van alle leeftijden kunnen trampolinespringen op de InTerra groundlevel trampoline.

De dubbelconische veren van de trampoline, die 17,7 centimeter lang zijn, zorgen voor een hoge sprong en een fijne zachte landing. Het unieke ontluchtingssysteem van de springmat en beschermrand zorgt voor een open structuur zodat de lucht eenvoudig kan ontsnappen tijdens het springen. Daarnaast heeft de InTerra groundlevel trampoline van EXIT Toys een stevige beschermrand van 35 cm breed en 2 centimeter dik voorzien van een voetbeschermingssysteem. Hierdoor kun je nooit met je voeten tussen de veren komen tijdens het trampolinespringen. Ook is het trampolineframe gegalvaniseerd en gepoedercoat, waardoor roest verleden tijd is. Al met al is de InTerra trampoline van EXIT Toys een duurzame investering op het gebied van buitenspeelgoed!

Details:
  • Model: Ingraaftrampoline
  • Met voetbeschermingssysteem
  • Materiaal: PP (polypropyleen)
  • Hoogte: 3 cm
  • Afmetingen: 214 x 366 cm
  • Gewicht: 79 kg
  • Maximaal gebruiksgewicht: 120 kg
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Standaard inbegrepen
Springmat
Groene beschermrand van 2 cm dik
76 gegalvaniseerde veren van 17,7cm
Metalen frame, verzinkt en gepoedercoat
Verenhaak
Handleiding

Verzendinformatie

Levering per speditie:

De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestellinh zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

Top merken