EXIT Lotus Class ic trampoline ø366cm - groen
NIEUW

EXIT Lotus Class ic trampoline ø366cm - groen


Variant:
  • EXIT Lotus Class ic trampoline ø366cm - zwart
  • EXIT Lotus Class ic trampoline ø366cm - groen

Adviesprijs
769,00 €
Prijs
723,50 €
Gratis levering
Bespaar nu
45,50 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 11 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A337574

EAN: 8720289694531

EXIT Lotus Class ic trampoline ø366cm - groen
Deze tekst is automatisch vertaald.
De EXIT Lotus Class ic trampoline is een ronde trampoline met een beschermende rand en een veiligheidsnet. Dankzij de unieke, L-vormige poten onderscheidt de EXIT Lotus Class ic trampoline zich van andere trampolines op poten. Zowel in ontwerp als in stabiliteit: de L-vormige voeten maken het Lotus frame super stabiel en verminderen het risico van omvallen, zelfs bij de hoogste sprongen.

De EXIT Lotus Class ic trampoline wordt geleverd met een veiligheidsnet met een overlappende ingang. Deze kindvriendelijke ingang sluit automatisch zodat het vangnet niet ongemerkt open blijft staan. De buizen van het vangnet zijn bedekt met schuim. En net als andere EXIT trampolines is ook de Lotus Class ic trampoline voorzien van het EXIT Foot Protection System (FPS). Dit net tussen het springnet en de beschermrand voorkomt dat kinderen met hun voeten tussen de veren vast komen te zitten.

De stijlvolle look van de Lotus Class ic trampoline gaat verder dan het frame: een ring van glasvezel is gebruikt om het veiligheidsnet vorm te geven zodat het mooi strak staat. De trampoline heeft dubbele conische veren, deze zorgen voor een soepele sprong. Bovendien heeft de beschermrand van de trampoline een beschermende, waterafstotende Pvc-laag. Het frame van de trampoline is gegalvaniseerd en voorzien van een poedercoating, waardoor roest en krassen geen kans krijgen.

Details:
  • Model: Trampoline op voeten
  • Met voetbeschermingssysteem
  • Materiaal: PP (polypropyleen)
  • Hoogte: 258 cm
  • Diameter: ø 366 cm
  • Gewicht: 92,2 kg
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

EXIT Lotus Class ic trampoline ø366cm - groen
EXIT Lotus Class ic trampoline ø366cm - groen
Adviesprijs 769,00 €
723,50 €