KERST KORTING! 🎄 🎅
KERST KORTING! 🎄 🎅
Alleen vandaag:
Tot €50 besparen!
00
Uur
00
Min.
00
Sec.
Code kiezen

Pakket volgen / Waar is mijn pakket? / Hoe kan ik mijn zending volgen?

De levertijd van jouw producten vindt je op de artikelpagina's. Zodra de bestelling gepakt is, wordt de verzendbevestiging met track en trace code automatisch verzonden naar het e-mailadres waarmee besteld is.

Waarom is mijn pakket nog steeds niet verzonden?

We willen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je bezorgen. In uitzonderlijke gevallen of bij speciale gelegenheden kan de verwerking iets langer duren. Een aankondiging hiervan wordt dan weergegeven in de winkelwagen.

Ik wacht al een tijdje op mijn pakket

Gebruik de trackinglink om te controleren of het pakket bij een van de buren is afgeleverd of naar een DHL ServicePoint doorgestuurd. Als dit niet het geval is en de verzendstatus gedurende 5 dagen niet is gewijzigd, neem dan contact op met onze klantenservice. Bestellingen geplaatst met de betaalmethode vooruitbetaling worden alleen verwerkt en verzonden na ontvangst van de overschrijving.

Kan ik nog aanpassingen maken wanneer en waar mijn pakket wordt afgeleverd?

Ja, dat is in sommige gevallen mogelijk met de Mijn DHL app. Meer informatie vind je hier. Mocht je niet thuis zijn tijdens de bezorging dan zal DHL in de meeste gevallen proberen om het pakket bij één van jouw buren te bezorgen. Indien dit niet lukt, wordt het pakket bij een DHL ServicePoint achtergelaten.Je vind je antwoord hier niet?

Neem persoonlijk contact met ons op.

Mail ons
Je kunt via het contactformulier een mailtje sturen en we antwoorden meestal binnen 2-3 werkdagen.
Mail ons
Bel ons
Onze klantenservice staat voor je klaar. De wachttijden kunnen iets langer dan normaal zijn. We hopen op jouw begrip.
Bel ons