FC Bayern München Longsleeve Fan-Set

FC Bayern München Longsleeve Fan-Set

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 2 beschikbaar!

19,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A036936

FC Bayern München Longsleeve Fan-Set
FC Bayern München Voetbal

FC Bayern München is een Duitse voetbalclub, uitkomend in de Bundesliga en opgericht in 1900.
De thuishaven was tot de zomer van 2005 het Olympiastadion, maar is verruild voor de Allianz Arena.

Bayern is de bekendste en meest succesvolle club van Duitsland en is één van de vier clubs die alle grote Europese prijzen heeft gewonnen.

Opvallend is dat de opkomst van deze vereniging, tot circa 1965 kleiner dan stadgenoot TSV 1860 München, gelijk opliep met de opkomst van Franz Beckenbauer.

Met het behalen van de 20e titel in de Bundesliga in 2008 mag Bayern als eerste Duitse team vier kampioenssterren boven het logo voeren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


FC Bayern München Longsleeve Fan-Set
19,95 €