fehn® Kersenpitkussen Muis - Little Castle

fehn® Kersenpitkussen Muis - Little Castle


 • fehn® Kersenpitkussen Warmtekussen Schaap

Prijs 15,22 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A227401

fehn® Kersenpitkussen Muis - Little Castle
Het liefdevol vervaardigde kersenpitkussen Koala uit de Australische collectie is het babyvriendelijke alternatief voor de warmwaterkruik. Het laat de hitte precies werken waar het nodig is en helpt bij de buikpijn en spanningen van uw baby. Wanneer koud aangebracht, koelt het kussen van kersensteen de huid af en helpt het bij insectenbeten, milde zonnebrand of hoofdpijn.

Voor verwarmen, koelen en wassen, kan de hoes aan de achterkant worden geopend met klittenband en kan de kersenstenen zak worden verwijderd.

Details:
 • Afmeting: ca. 21 cm
 • Materiaal: Pluche, suede / 100% PES, jersey / 95% PUE
 • Afneembare hoes en wasbaar in de machine op 30 ° C
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  fehn® Kersenpitkussen Muis - Little Castle
  15,22 €
  Top merken