Filibabba  Activity Toy Otto de Octopus Touch & Play Knuffel Blauw
Duurzaam

Filibabba Activity Toy Otto de Octopus Touch & Play Knuffel Blauw


Prijs
43,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333422

EAN: 5712804012534

Filibabba Activity Toy Otto de Octopus Touch & Play Knuffel Blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
Otto de Octopus, Touch & Play is een van de nieuwste activiteiten speelgoed ontworpen met de Scandinavische natuur in het achterhoofd. Met de gedachten aan de dieren in ons hart, is er een collectie met veel mooie en herkenbare Scandinavische dieren gemaakt voor decoratie in de kinderkamer en voor vele uren speelplezier.

Otto de octopus, is een schattige handgebreide octopus die met zijn lieve gezichtje al snel een band met baby schept en met zijn vele details door de pasgeborene kan worden verkend. De octopus is een activiteitsspeeltje met ballen, belletjes, rammelaars met een knisperend geluid en een spiegeltje, alsook klittenband voor bevestiging.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 8 x 15 x 32 cm.
  • Bevordert de motorische ontwikkeling en grijpreflexen
  • Materiaal: 100% biologisch katoen (gebreid)
  • Vulling: 100% recyclebaar polyester
  • Onderhoudsinstructies: reinigen met een vochtige doek
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Attentie
Omdat de octopus met de hand wordt gemaakt, kan de afdruk iets afwijken van de foto.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Filibabba  Activity Toy Otto de Octopus Touch & Play Knuffel Blauw
Filibabba Activity Toy Otto de Octopus Touch & Play Knuffel Blauw
43,99 €