Filibabba  Activity Toy Willi de walvis Rammelaar Grijs
Duurzaam

Filibabba Activity Toy Willi de walvis Rammelaar Grijs


Adviesprijs
23,99 €
Prijs
22,79 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333378

EAN: 5712804016488

Filibabba Activity Toy Willi de walvis Rammelaar Grijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
Willie is een schattige handgemaakte gebreide walvis. Hij heeft een bel binnenin die mooie geluiden maakt en blauwe linten die het blazen en het spatten van het water voorstellen. De walvis is op een houten ring genaaid en kan dus als rammelaar worden gebruikt. De ring geeft een stevige grip, zelfs voor de kleinste handjes.

De walvis is gebreid van 100% biologisch katoen met een mooie structuur en gevuld met 100% gerecycled polyester. Met zijn schattige gezicht bouwt de walvis snel een band op met het kind.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 12 x 8 x 13 cm.
  • Bevordert de motorische ontwikkeling en grijpreflexen
  • Materiaal: 100% biologisch katoen (gebreid)
  • Vulling: 100% recyclebaar polyester
  • Onderhoudsinstructies: Niet machinewasbaar, dus u moet de walvis schoonmaken met een vochtige doek
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Attentie
Omdat de walvis met de hand wordt gemaakt, kan het uiterlijk enigszins afwijken van de foto.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Filibabba  Activity Toy Willi de walvis Rammelaar Grijs
Filibabba Activity Toy Willi de walvis Rammelaar Grijs
Adviesprijs 23,99 €
22,79 €