Filibabba Muziek Mobiel Activiteit Speelgoed Bladmuziek Mobiel Donker Mint
Duurzaam

Filibabba Muziek Mobiel Activiteit Speelgoed Bladmuziek Mobiel Donker Mint


Variant:
 • Filibabba Activity Toy Klaverblad Muziekmobiel - Fresh Violet
 • Filibabba Activity Toy Klaverblad Muziekmobiel - Powder Blauw
 • Filibabba Activity Toy Bladmuziek Mobiel Plum
 • Filibabba Muziek Mobiel Activiteit Speelgoed Bladmuziek Mobiel Donker Mint

Adviesprijs
36,99 €
Prijs
35,14 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333466

EAN: 5712804009152

Filibabba Muziek Mobiel Activiteit Speelgoed Bladmuziek Mobiel Donker Mint
Deze tekst is automatisch vertaald.
Activiteiten speelgoed geïnspireerd door de Scandinavische natuur, gemaakt van 100% biologisch katoen. Met elementen zoals een klaverblad, bladeren en eikels. Een enkele ruk aan de houten ring in het klaverblad speelt het traditionele slaapliedje, de eikel is ontworpen met een belletje erin dat een prachtig geluid maakt wanneer ermee wordt geschud. De blaadjes in twee subtiele kleuren zijn zacht en heerlijk om te knuffelen en maken de mooiste knispergeluiden.Met klittenbandsluiting aan de riem, waardoor het activiteitenspeeltje gebruikt kan worden op de subtiele speelboog, over de luiertafel of op het autostoeltje.

Product details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 1 x 12 x 20 cm.
 • Bevordert de motorische ontwikkeling en grijpreflexen
 • Materiaal: 100% biologisch katoen
 • Vulling: 100 % polyester
 • Onderhoudsinstructies: reinigen met een vochtige doek
 • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Filibabba Muziek Mobiel Activiteit Speelgoed Bladmuziek Mobiel Donker Mint
Filibabba Muziek Mobiel Activiteit Speelgoed Bladmuziek Mobiel Donker Mint
Adviesprijs 36,99 €
35,14 €