12% in de App | 10% in de shop
12% in de App | 10% in de shop
EXTRA Korting op:
Autostoelen 🚘
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Kortingscode kiezen
Filibabba  Ratelblad Donkere Munt
Duurzaam
Prijs
13,74 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A333468

EAN: 5712804009237

Filibabba Ratelblad Donkere Munt
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een leuke kleine rammelaar met een zacht blad gemaakt van 100% biologisch katoen. Het kleine blad is gebouwd op een houten ring die zelfs zeer kleine handjes in staat stelt om een goede grip te hebben, tegelijkertijd zijn er knisperende geluiden binnenin die een leuk geluid maken bij aanraking. Fijn speelgoed dat het zicht en het gehoor van het kind stimuleert en de fijne motoriek van het kind stimuleert en ontwikkelt.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 7,50 x 19 x 1 cm.
  • Bevordert de motorische ontwikkeling en grijpreflexen
  • Materiaal: 100% biologisch katoen
  • Vulling: 100 % polyester
  • Onderhoudsinstructies: reinigen met een vochtige doek
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Filibabba  Ratelblad Donkere Munt
Filibabba Ratelblad Donkere Munt
13,74 €