fillikid Buggy Explorer lichtblauw

fillikid Buggy Explorer lichtblauw


  • fillikid Buggy Explorer zwart-roze
  • fillikid Buggy Explorer lichtgrijs-melange
  • fillikid Buggy Explorer roze
  • fillikid Buggy Explorer zwart-turquoise

Prijs
104,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A266959

fillikid Buggy Explorer lichtblauw
Moedig, individueel en comfortabel. Compleet uitgerust met kap, mand en beugel is hij klaar voor dagelijkse avonturen met jouw kindje. De voorwielen zijn zwenkbaar, maar ook vaststelbaar. De rugleuning is eenvoudig in verschillende zit- en ligposities in te stellen.

Productdetails:
  • Afmetingen: 107 x 85 x 49 cm
  • Gewicht: 7,5 kg
  • 5-puntsgordel - EN-gecertificeerd

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

fillikid Buggy Explorer lichtblauw
104,90 €
Top merken