fillikid  Luier rugzak Dublin Zwart
Prijs
54,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A317961

EAN: 9120110463234

fillikid Luier rugzak Dublin Zwart
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met de Rolltop Luierrugtas Dublin krijg je een stijlvolle luierrugtas met alle belangrijke functies voor luierverschoontijd, die niet alleen praktisch is, maar ook indruk maakt met zijn coole, urban look! truck Het is niet alleen een praktisch accessoire voor uw baby, maar u kunt het ook gebruiken als modern heupvrije tas. Dankzij het robuuste polyurethaan techno-weefsel voelt de rugzak niet alleen zeer waardevol aan, maar is hij ook resistent, waterafstotend en dus klaar voor elke tocht. Het is ook een visueel hoogstandje light en valt zowel in de stad als in de natuur op als een trendy accessoire.

De Dublin luierrugtas is niet alleen chic om te zien, maar ook heel praktisch. Met de rolsluiting kan het volume worden vergroot van 22 liter tot 25 liter en zelfs tot 27 liter als hij helemaal open is. Met de praktische kliksluiting kan de rugzak in enkele seconden worden geopend. Bovendien is er een groot extra vak aan de achterkant waar u belangrijke dingen voor uw kind kunt opbergen, zoals kleren of een deken, of later een laptop, tijdschriften of andere platte voorwerpen! Via de twee ritssluitingen aan de voorkant komt u bij een praktisch vak dat enerzijds plaats biedt aan het bijgeleverde verschoningsmatje en anderzijds ook rechtstreeks in de binnenkant van de rugzak kan als u spullen nodig hebt die ver naar beneden liggen. Een klein extra vakje op de rug biedt bovendien veilige opbergruimte voor uw portefeuille, sleutels of andere belangrijke voorwerpen en beschermt u zo op betrouwbare wijze tegen dieven. Boven dit vak bevindt zich ook de trolleyband waarmee de rugzak kan worden vervoerd.

Aan de zijkanten bevinden zich twee praktische vakken voor flessen tot 0,5 liter. Een ander hoogtepunt van light is dat beide gevoerd zijn met een thermisch materiaal, wat betekent dat een babyfles langer warm kan worden gehouden of dat het drinken van mama of papa langer koel blijft bij later gebruik.

Dankzij de ergonomisch gevormde en zacht gevoerde draaghengsels is de Dublin luierrugtas ook op langere reizen comfortabel te dragen en past hij perfect om je schouders.

Deze Allround rugzak wordt gecompleteerd door twee bijgeleverde bevestigingsclips, zodat de rugzak gemakkelijk aan de handgreep van de buggy of kinderwagen kan worden bevestigd. Als extra veiligheidsvoorziening weerkaatsen deze clips 's nachts of bij schemering het licht van de koplampen van de auto.

Product details:
  • Rolltop rugzak met kliksluiting
  • Verstelbare maat - van 22 L tot 27 L
  • Extra laptopvak met rits
  • Bevestiging voor kinderwagen/buggy met reflector
  • Inclusief aankleedkussen
  • Thermische compartimenten voor flessen
  • Veel compartimenten
  • Ergonomische goed gevoerde handgrepen
Technische details:
  • Afmetingen volledig open (lengte x breedte x hoogte): 30 x 16 x 57 cm
  • Afmetingen in gesloten toestand (lengte x breedte x hoogte): 30 x 16 x 41 cm
  • Gewicht: 0,7 kg
  • Volume: 22 tot 27 liter
  • Materiaal: Hoofdmateriaal: polyamide, polyurethaan

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Fillikid

Fillikid – for little heroes

Als klassiek familiebedrijf richten we ons op de behoeften van onze kleine helden. Al 25 jaar ontwikkelen en produceren we producten voor baby's en peuters die veilig en handig zijn en tegelijkertijd overtuigen door hoogwaardige materialen en een liefdevol design. Als vader van drie kinderen weet onze oprichter Georg Fill hoe spannend maar ook uitdagend de tijd met een jong kind kan zijn. Fillikid heeft zich daarom als doel gesteld om ouders in deze spannende tijd te ondersteunen met goede en betaalbare producten en om het dagelijks leven met een kind gemakkelijker te maken. Ons productassortiment omvat kinderwagens, buggy's, campingbedjes, kinderstoelen, wipstoeltjes, draagzakken en accessoires voor buggy's en kinderwagens. Alle producten worden ontwikkeld en getest op het hoofdkantoor in Thalgau, Oostenrijk. Voor de productie vertrouwen we alleen op de modernste productiefaciliteiten en geïnspecteerde productiebedrijven.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: fillikid Luier rugzak Dublin Zwart
4.5
54 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 43
 
4 Sterren
| 7
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

fillikid  Luier rugzak Dublin Zwart
fillikid Luier rugzak Dublin Zwart
54,90 €