Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
fillikid  Mobiel voor reiswieg Dino
-18%
Adviesprijs
30,90 €
Prijs
25,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,41 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343860

EAN: 9120110465979

fillikid Mobiel voor reiswieg Dino
Deze tekst is automatisch vertaald.
Helpt je baby te kalmeren.

Soms willen kleintjes gewoon niet in slaap vallen - ze zijn nog te opgewonden, hebben andere dingen aan hun hoofd of zijn gewoon niet moe genoeg. Deze schattige mobiel van filikid houdt je baby bezig en helpt hem tegelijkertijd om wat rust te krijgen. De aandacht van uw kind wordt getrokken door drie kleurrijke speelfiguren die in een cirkel ronddraaien op de zachte melodie van "Goedenavond, goedenacht". De zachte geluiden hebben een kalmerend en ontspannend effect.

Uw lieveling zal gefascineerd zijn door de schattige dieren en de melodie, al het andere om hem heen vergeten en rustig in slaap vallen. De mobiel kan niet alleen aan het reisbedje worden bevestigd. Hij kan ook worden bevestigd aan een extra bed en een kinderbedje of zelfs aan een box.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 40 x 40 x 45 cm
  • Materiaal: polypropyleen en stof
  • Met 3 kleurrijke speelfiguren
  • Met muziekdoos
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Bevestiging: opening tot 4 cm
  • Onderhoudsinstructies: handwas
  • Geschikt voor alle standaard boxen en wiegen, zijbedden en reisbedjes
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
Attentie
Mobieltjes zijn geen speelgoed! Mobiel is alleen voor visuele stimulatie. Mobiel moet altijd buiten het bereik van het kind worden vastgemaakt wegens verstikkingsgevaar als gevolg van kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Fillikid

Fillikid – for little heroes

Als klassiek familiebedrijf richten we ons op de behoeften van onze kleine helden. Al 25 jaar ontwikkelen en produceren we producten voor baby's en peuters die veilig en handig zijn en tegelijkertijd overtuigen door hoogwaardige materialen en een liefdevol design. Als vader van drie kinderen weet onze oprichter Georg Fill hoe spannend maar ook uitdagend de tijd met een jong kind kan zijn. Fillikid heeft zich daarom als doel gesteld om ouders in deze spannende tijd te ondersteunen met goede en betaalbare producten en om het dagelijks leven met een kind gemakkelijker te maken. Ons productassortiment omvat kinderwagens, buggy's, campingbedjes, kinderstoelen, wipstoeltjes, draagzakken en accessoires voor buggy's en kinderwagens. Alle producten worden ontwikkeld en getest op het hoofdkantoor in Thalgau, Oostenrijk. Voor de productie vertrouwen we alleen op de modernste productiefaciliteiten en geïnspecteerde productiebedrijven.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: fillikid Mobiel voor reiswieg Dino
4
32 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 17
 
4 Sterren
| 7
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

fillikid  Mobiel voor reiswieg Dino
fillikid Mobiel voor reiswieg Dino
Adviesprijs 30,90 €
25,49 €