Vakantiegeld! Bespaar nu!
Vakantiegeld!
Jouw korting vandaag:
€10, €20, €30 of €50!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
fillikid Sportwagen Carrier zwart

fillikid Sportwagen Carrier zwart

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 4 beschikbaar!

119,00 €
89,80 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 29,20 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A234319

fillikid Sportwagen Carrier zwart
De klassieker van Fillikid is gedetailleerd, elegant en flexibel. Hij heeft een grote mand, een dak met een praktisch vak en een afneembare beugel. Door de goede vering is ook een tripje over hobbelige wegen geen probleem meer. Natuurlijk is de rugleuning eenvoudig te verstellen. De voorwielen zijn ook zwenkbaar en vaststelbaar. Productdetails: Gewicht: 8,90 kg, 5 puntsgordel - EN-gecertificeerd

Accessoires

Prijs
5,16 €
Prijs
7,65 €
Prijs
49,89 €
Prijs
27,37 €
Prijs
5,39 €

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


fillikid Sportwagen Carrier zwart
119,00 €
89,80 €