Fisher-Price® Bouwstenenwagen
22,99 €
Prijs
20,19 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,80 €-12%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A288568

EAN: 0887961818949

Fisher-Price® Bouwstenenwagen
Baby's kunnen de Fisher-Price bouwstenen schudden, stapelen, sorteren en met de kar rondrijden. Op elk van de 9 grote, kleurrijke bouwstenen met tactiele texturen staan bekende objecten, vormen, letters en cijfers die het kind helpen om ze op de juiste manier op de kar te sorteren. Voor nog meer plezier tijdens het zitten kan de baby de bouwsteen met de rammelaar schudden om de kleurrijke rammelende kralen binnenin te laten bewegen. En zodra het kind kan lopen, kan het de kar achter zich aan trekken en de stenen overal mee naartoe nemen! Waar ontwikkeling in het spel komt; fijne motoriek: Het vastpakken en stapelen van de stenen bevordert de beweeglijkheid en de oog-handcoördinatie van de baby. Algemene motoriek: De kleine spieren worden getraind als het kind de kar achter zich aan trekt en de wereld op twee benen verkent. Waarnemingen: Elke steen heeft een andere kleur en textuur om het zicht te verbeteren en het tast- en gehoorgevoel van de baby te stimuleren.

  • Bouwsteenwagen voor het trekken met gekleurde bouwstenen om te stapelen, te sorteren en te ontdekken
  • 9 grote, kleurrijke bouwstenen met gestructureerde cijfers, letters en vormen. Een van de bouwstenen bevat kleurrijke rammelende kralen.
  • De wagen heeft een koord, zodat het kind het achter zich aan kan trekken als het loopt en het mee kan nemen.
  • Introduceert kleuren, vormen en nummers terwijl de baby de bouwstenen van de kinderwagen sorteert.
Productdetails:
  • Afmeting n (LxBxH): 21,9 cm x 19,6 cm x 9,3 cm
  • Leeftijd: vanaf 6 maanden

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Onze bestsellers

Fisher-Price® Bouwstenenwagen
22,99 €
20,19 €