Fisher- Price  ® Gigantische kleurenring Pyramide
Prijs
31,39 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A288563

EAN: 0887961818994

Fisher- Price ® Gigantische kleurenring Pyramide
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met zijn 38 cm hoogte is de gigantische kleurenring Pyramide van Fisher- Price het klassieke stapelspel weer op een grote manier. De baby kan de zes kleurrijke ringen pakken, schudden en vervolgens hoog op elkaar stapelen op de schommelbasis. De kleinste ring is gevuld met rammelende kralen die het schudden en ontdekken stimuleren! Waar ontwikkeling in het spel komt - grove motoriek: Als de baby opstaat om de ringen op de basis te stapelen, wordt zijn gevoel voor evenwicht en coördinatie getraind. Fijne motoriek: Het grijpen en stapelen van de ringen bevordert de beweeglijkheid en de oog-handcoördinatie. Denkvaardigheid: Het sorteren en stapelen van de ringen van de grootste naar de kleinste bevordert de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden.

  • De klassieker Fisher- Price Het stapelen van het speelgoed is enorm toegenomen (38 cm hoog).
  • 6 kleurrijke ringen die de baby kan pakken, schudden, stapelen en verkennen.
  • Schud de bovenste ring om grappige rammelende geluiden te horen.
  • Zwaaibasis naar duwtje.
productdetails:
  • Afmetingen (LxBxH): 38,1 cm x 25,6 cm x 23,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Fisher- Price ® Gigantische kleurenring Pyramide
5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Inhoud wordt geladen ...

Onze bestsellers

Fisher- Price  ® Gigantische kleurenring Pyramide
Fisher- Price ® Gigantische kleurenring Pyramide
31,39 €