Fisher-Price® kleine wolk motorische lus
Prijs
14,67 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A271836

EAN: 0887961707038

Fisher-Price® kleine wolk motorische lus
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het kleine wolkje van Fisher-Price nodigt uit tot het speelse Inter aktion ! De beweegbare Elemente in vriendelijke kleuren hebben precies de juiste grootte om door kleine kinderhanden over de regenbooglussen te worden geduwd, geduwd en geduwd. Nog meer vreugde komt wanneer het de rammelende wals Baby duwt of de zon aan beide zijden draait om spannende klikgeluiden te horen! Waar ontwikkeling in het spel komt; fijne motoriek: Kleine vingers zijn uitstekend getraind als ze de bewegende vingers Elemente vastpakken en van de ene naar de andere kant bewegen. De vaardigheid wordt gepromoot. Senso rik: kleurrijke kleuren, speciale texturen en spannende geluiden bevorderen de visuele mogelijkheden van het kind en stimuleren zijn gevoel voor aanraking en gehoor. Denken vermogen: Wanneer de kleintjes erachter komen hoe ze meerdere Elemente keren tegelijk kunnen bewegen, ontwikkelt hun vermogen om problemen op te lossen zich.

Details:
  • 3 gekleurde lakens met glijder elemente n
  • Verschillend gekleurde vormen voor het heen en weer duwen van de machine
  • Rammelaar draaiende rol voor een duwtje in de rug
  • Dubbelzijdige zon die grappig klikt bij het fotograferen
  • Speelse ontwikkeling van de handigheid en het vermogen om problemen op te lossen
  • afmetingen: 24 x 24 x 24 x 12,6 cm cm cm
  • Leeftijd: vanaf 6 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Onze bestsellers

Fisher-Price® kleine wolk motorische lus
14,67 €