Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Fisher- Price  ® Luiwammesokken met rammelaar
Momenteel uitverkocht

Fisher- Price ® Luiwammesokken met rammelaar


Prijs
10,84 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A296565

EAN: 0887961868425

Fisher- Price ® Luiwammesokken met rammelaar
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het ontdekken van je eigen voeten is spannend, maar het is nog leuker wanneer schattige luiaard vrienden wachten op kleine ontdekkingsreizigers op hun voeten. De luiaardsokken zijn knuffels om aan te trekken, die baby's motiveren om hun voetjes vast te pakken, te voelen en te schoppen om spannende stoffen en rammelende en knisperende geluiden te ontdekken. De aanpasbare babysokken zijn voorzien van grappige luiaardgezichtjes en wanneer ze opgevouwen zijn, verschijnen er kleine babyteentjes onder!

productdetails:
  • Afmetingen: (breedte x hoogte x diepte): 5,7 x 6,4 x 8,3 cm
  • 2 zachte, machinewasbare babysokken met een opklapbare teen die de schattige tenen van de baby onthult
  • Schattige luiaards, die met rammelende en knetterende geluiden de baby uitnodigen om te verkennen aden
  • Verstelbare riemen zorgen ervoor dat de sokken veilig en comfortabel zitten tijdens het spelen.
  • Leuke geluiden motiveren de baby om te voelen en te schoppen, wat de ontwikkeling van de grove motoriek bevordert.
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Onze bestsellers