Fisher-Price® Rockit
Prijs
49,62 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A245256

Fisher-Price® Rockit
Deze tekst is automatisch vertaald.
Rockit en zijn kleine vriend kan niet wachten om met kinderen te spelen en te leren! Het schattige duo gaat met elkaar en met het spelende kind om. Het biedt interactieve lichten, liedjes, geluiden en zinnen die de nadruk ringe leggen op de Alphabet , kleuren, tellen en meer.

Kinderen hebben zoveel plezier met het spelen en kijken hoe deze twee vrienden met elkaar omgaan. De felle lichten en koele bewegingen zorgen voor nog meer spanning. Bovendien zorgt de Smart -Stage-technologie ervoor dat de leerinhoud wordt veranderd en aangepast aan de ontwikkeling van het kind naarmate het groeit! Stimuleert deze gebieden; Eerste leersuccessen: Rocky melodieën en zinnen leren de Alphabet , kleuren, vormen, tellen, Engels en meer! Senso Zo Baby beginnen de zintuigen te dansen! De felgekleurde lichten, de spannende muziek en bewegingen en de verschillende texturen stimuleren ze. Nieuwsgierigheid en verwondering: Peuters leren over oorzaak en gevolg als ze zien hoe zij Rockit en hun kleine vriendje zich kunnen bewegen met ringe de grappige lichten en geluiden.

Details :
  • Rockit en Spark met elkaar (en met het kind) in wisselwerking staan tijdens elke activering en het kind aanmoedigen om mee te spelen.
  • De grappige schommelende bewegingen moedigen kinderen aan om op muziek te bewegen.
  • Stap voor stap de juiste ontwikkeling voor het kind - met Smart Stage-technologie! Meer dan 100 liedjes om mee te zingen, melodieën en zinnen voor ringe kinderen Alphabet , nummers, vormen, kleuren en nog veel meer bij
  • Met veel leuke speelmogelijkheden om te ontdekken: 1-2-3 draaiende roller om te duwen, een op en neer te schuiven matrijsdeur en een ABC-schakelaar om te schakelen.
  • Een van de 3 grappige stemmen reageert Rockit op een exemplaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Fisher-Price® Rockit
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Fisher-Price® Rockit
49,62 €
Top merken