Fisher-Price® Wonder Makers Camping
Variant:
 • Fisher-Price® Wonder Makers Camping
 • Fisher-Price® Wonder Makers Strandbungalow
 • Fisher-Price® Wonder Makers Post

Adviesprijs
44,99 €
Prijs
21,46 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
23,53 €-52%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A280197

EAN: 0887961762754

Fisher-Price® Wonder Makers Camping

Met de Wonder Makers Camping kunnen kinderen de camping van hun dromen creëren en voltooien met schaduwrijke bomen, een comfortabele hangmat, een kanotocht, een kampvuur om marshmallows te roosteren en meer! Met meer dan 60 onderdelen die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, kunnen kleuters hun eigen camping ontwerpen en hun creativiteit en verbeelding de vrije loop laten. Nieuwe ontwerpen kunnen altijd met dezelfde onderdelen worden gemaakt. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kunnen kinderen er elke dag een nieuwe camping mee ontwerpen - met deze speciale bouwset kan elk idee worden gerealiseerd! Waar ontwikkeling een rol speelt; creativiteit en verbeelding: Er zijn geen grenzen aan de verbeelding wanneer kinderen creatief hun eigen steden ontwerpen en verhalen vertellen met de schattige figuurtjes.
Plannen en bouwen: Kleuters trainen hun ontwerp- en bouwvaardigheden door herhaaldelijk hun stad te bouwen en de onderdelen te combineren tot verschillende creaties!

Productdetails:
 • Kinderen vanaf 3 jaar kunnen hun eigen camping ontwerpen en bouwen.
 • Meer dan 60 onderdelen, waaronder houten raildelen, stoffen onderdelen, een voertuig, figuren en meer.
 • 2 opbouwmogelijkheden! Met dezelfde onderdelen kan een rail of een gebouw worden gecreëerd.
 • Er is een bouwinstructie, maar ook eigen creaties zijn mogelijk!
 • Nog meer plezier met meer Wonder Makers bouwsets, railsets en voertuigen! (Alle artikelen worden apart verkocht.)
 • Geen batterijen nodig
 • Afmetingen: 30cm x 55cm x 19cm

Opgelet: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Opgelet: Kleine onderdelen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - Fisher-Price® Wonder Makers Camping
Gemiddelde klantenbeoordeling:
3 Beoordelingen
 
2
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Fisher-Price® Wonder Makers Camping
Adviesprijs 44,99 €
21,46 €